του ακτιβιστή

Η διαπλοκή και η πατρωνία στην Ελλάδα έχει ονοματεπώνυμα. Δεν είναι ανώνυμη. Και είναι γνωστό σε όλους ποιοι κρύβονται πίσω από την διαχρονική λαμογιά των ΜΜΕ, καναλαρχιδών και εκδοτών εφημερίδων του κ@λου.
Είχαμε προφητεύσει και προειδοποιήσει για την βρωμερή προσπάθεια χτυπήματος του ΣΥΡΙΖΑ πριν ακόμα από την εκλογή του. Και αυτό γιατί ήταν επόμενο να χτυπηθεί οποιοσδήποτε φορέας εκφράζει ελπίδα του συνόλου του ελληνικού λαού. Οι μάγκες της διαπλοκής δεν είναι ανακόλουθοι. Είναι συνεπείς με την στάση τους στο πλευρό των δυνάμεων πολιτικής που διασφαλίζουν τα συμφέροντά τους. Όπως επί χρόνια έβλεπαν τα ΜΑΤ να σκορπίζουν τις διαδηλώσεις των αγανακτισμένων και κάνανε το κορόιδο, όπως δεν είχαν αντιληφθεί τίποτα για τις αρπαχτές των ομοτράπεζών τους υπουργών των ΠαπανδρεουΚαραμανλοΜητσοτακοΣαμαροΒενιζέλων, όπως έφαγαν τα εκατομμύρια που χρωστάει το Μέγαρο (με τις δήθεν δωρεές Λαμπράκη), όπως έβγαλαν χρήμα με ουρά με τις κατασκευαστικές (στην Ολυμπιάδα και τα πασοκοχρόνια που έρρε το ευρώ, Εγνατία οδός κλπ), όπως το βούλωναν όταν κατείχαν τις συχνότητες χωρίς άδειες (και φρόντιζαν να συνεχίζεται η παρανομία στο διηνεκές ελέω των διαπλεκόμενων πολιτικών που  τάιζαν), όπως τα χρέη τους έγιναν βουνό και εξυπηρετούσαν τα φιλαράκια τους για να μην διεκδικηθούν από το ελληνικό κράτος (τον χρόνο που οι φόροι έπεφταν μαζικά στις πλάτες των αδυνάμων) ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΕΣ. Που δεν είναι άλλες από τη συνέχιση της διαπλοκής και πατρωνίας των πουλημένων πολιτικών.
Και για να υπηρετήσουν τον στόχο τους έπρεπε να ανακαλύψουν τον αδύναμο κρίκο από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, να τον αποδομήσουν με κύριο στόχο το ξήλωμα της αποδοχής που έχει η πρώτη κυβέρνηση αριστεράς. Τους ενόχλησαν τα ποσοστά αποδοχής και ενώ λούφαξαν τον πρώτο καιρό πλέον ανέλαβαν να τα μειώσουν με προμετωπίδα τους υπόθεση διαπλοκής από τον Κατρούγκαλο. ΠΟΙΟΙ; Οι πατριάρχες της λαμογιάς !!!
Δεν νοιάζονται για τίποτα άλλο παρεκτός τη συνέχιση της αρπαχτής που επί όλων των κυβερνήσεων ήταν αποκλειστικό τους δικαίωμα.
Και δεν φταίει κανείς άλλος παρά η αναποφασιστικότητα της κυβέρνησης. Που δύο μήνες δεν μπόρεσε να καταθέσει νομοσχέδιο για τη διευθέτηση των συχνοτήτων και την είσπραξη (με επιβολή ποινών σε αντίθετη περίπτωση) των οφειλόμενων φόρων των καναλαρχών και εκδοτών της διαπλοκής του συστήματος.
Σύντροφοι εκεί που θα μπορούσατε να λύσετε το πρόβλημα αμέσως μπήκατε ήδη σε μια διελκυνστίδα ως απολογούμενοι στην υπόθεση Κατρούγκαλου, όπως πριν στην ξεκάθαρη και επιθετική στάση της λεβέντισσας Κωνσταντοπούλου.
Ο κόσμος που σας ψήφισε (και δεν έγινε ξαφνικά ΣΥΡΙΖΑ) δεν το έκανε για να διαχειριστείτε το σύστημα αλλά για να γκρεμίσετε το σύστημα. 
Αν δεν το κάνετε έστω και τώρα αυτό θα σας καταπιεί.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Η φωτο του άρθρου είναι από την ταινία " Η συμμορία των Σικελών" ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.