οχυρώθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου σ' ένα ψευδώνυμο συλλογισμό καλούμενοι να θεωρήσουν - ψηφίσουν ως λύση αυτή που αποτελεί κατά την άποψη τους ΚΑΚΗ -ΑΝΑΓΚΑΙΑ [ όπως λέμε αναγκαίο κακό]  θέση (ΙΔΙΩΤΗΣ - ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ). Εγκλωβισμένοι σε επιβληθείσες επιλογές, οι οποίες εν τέλει απέσπασαν την συγκατάθεσή τους, απέδειξαν την αδυναμία τους να τοποθετήσουν τα διακυβεύματα μιας συζήτησης καταγράφοντας τις ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ.
Ευτυχείς στην δουλεία του δογματισμού τους, που τους υπαγορεύει να κλείσουν τα αυτιά στον έλεγχο προηγούμενων επιχειρημάτων και διαφορετικών (εκ διαμέτρου αντίθετων) θέσεων (βλέπε τοποθετήσεις του αρχηγού τους στο θέμα καθαριότητας σε προηγούμενα συμβούλια) αδρανοποιούν την ήδη μουδιασμένη διάνοιά τους περιορίζοντας τον χώρο της αλήθειας, η προβολή της οποίας (αλήθειας - θέσης) διατυπώθηκε προεκλογικά σε όλους τους τόνους τόσο από τον αρχηγό τους, όσο κι από τους ίδιους στο θέμα αυτό και αποδείξεις δυστυχώς γι' αυτούς υπάρχουν.
Όσο περισσότερο παραληρούν (γιατί δεν πρόκειται για επιχειρηματολογία) για την αλλαγή του οικονομικού προγραμματισμού και του ΗΘΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ, τόσο περισσότερο αποκαλύπτουν την πνευματική τους αδράνεια και την ΗΘΙΚΗ  τους ΔΕΙΛΙΑ. Βέβαια υιοθετώντας τις έτοιμες σκέψεις, λύσεις και προκαταλήψεις που τους προσφέρονται (από τον αρχηγό τους) ως σημεία αναφοράς ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ στην  ΟΜΑΔΑ  αρχών, κανόνων και εννοιών που βρίσκονται πέρα από κάθε αμφισβήτιση, αφού είναι αυτές που εκφράζουν τον ΑΡΧΗΓΟ και τους-τον ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ-Ο του (παρατρεχάμενους-ο).
Ένα χάλι που γίνεται χαλάλι στο όνομα μιας αμφίβολης εύνοιας και ειδικής μεταχείρισης- προνομίων έτσι ώστε να συμπεριληφθούν στο στενό πυρήνα της τοπικής εξουσίας.
Μοιάζουν, όπως λέει ο Παπανούτσος, σαν το "βαρύ εκείνο και νωθρό άλογο που για να κουνηθεί χρειάζεται να το τσιμπήσει κάποια ενοχλητική μύγα". Και μύγες να ξέρετε αν θα συνεχίσετε τον δρόμο του άλλα υποσχόμαστε - τάζουμε άλλα κάνουμε, θα υπάρξουν πολλές, για να αποκαλύψουν την πραγματική σας αξία που μετριέται με πόση ΑΛΗΘΕΙΑ μπορείτε να σηκώσετε και πόση ΣΥΝΕΠΕΙΑ να επιδείξετε.

ακτιβιστής

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.