Φροντιστήριο παρέδωσε πριν λίγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου, για το πως πρέπει να εμφανίζονται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, δίνοντας το παρών στην εκπομπή "Ακραίως" του νεοδημοκράτη Τάκη Χατζή, στο ΣΚΑΙ!...

Από την αρχή, μέχρι το τέλος της εκπομπής, η Ζωή Κωνσταντοπούλου... έκανε παιχνίδι μόνη της, ενημερώνοντας το κοινό πάνω στις ερωτήσεις που έβαζε ο Χατζής μεν, μη επιτρέποντας να διακόπτεται από τον Χατζή για να κάνει ένα φτηνό πολιτικό κουτσομπολιό, που συνηθίζεται στα τηλεοπτικά πάνελ.

Η Πρόεδρος της Βουλής, ενημέρωσε το κοινό για όλες τις μέχρι τώρα νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, διαψεύδοντας τον Χατζή που ισχυριζόταν ότι δεν έχει αρχίσει το ξήλωμα του μνημονίου, ξεκαθάρισε ότι εντός του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται ανοικτός διάλογος, οποίος είναι κατακτημένο, εξέφρασε την εμπιστοσύνη της στον Αλέξη Τσίπρα, και ξεκαθάρισε εμμέσως ότι κακώς της αποδίδουν προσπάθεια κύκλοι (ακόμα και εντός κυβέρνησης, λέμε εμείς) να φτιάξει δικό της "καπετανάτο"!.

Και ο Χατζής, για πρώτη φορά, απλά άκουγε!

Δείτε  βίντεο με αποσπάσματα!


πηγή 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.