Την παράσταση "ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ" που θα ανεβαστεί στο ΚΑΠΠΑ ( την Παρασκευή 29 ώρα 21.30 και το Σάββατο 30 Μαΐου 21.00) την απόλαυσα τον χειμώνα στο Θέατρο Αυλαία στην Θεσσαλονίκη, όπου έκανε πρεμιέρα.

Είναι ένα ακόμα δημιούργημα της ανήσυχης Άντας Τσεσμελή που πραγματεύεται την βία κατά των γυναικών.

Οι τρεις πρωταγωνίστριες του έργου, αναμετρώνται με την κακοποίηση, τις μνήμες και τις αδυναμίες τους μέσα από καθρέπτες που αντανακλούν το χθες, το σήμερα και το αύριο. Η Λίντα, η Κορίνα κι η Ελισάβετ δεν ξέρουμε αν τελικά λυτρώνονται μετά από τον αποκαλυπτικό ξεγύμνωμά τους στον θεατή. Κι αν το κάνουν, ή δεν το κάνουν σημαντικό ρόλο στην αποκρυστάλλωση της ζωής τους σίγουρα παίζουν οι καθρέπτες, μέσα από τους οποίους είχαν "απλώσει" την εικόνα τους.

Με δυο λόγια δείτε την παράσταση και προβληματιστείτε, πόσο πραγματική εκτίμηση πρέπει να τρέφουμε στην εικόνα ή στην ουσία της ύπαρξής μας.


Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε την Τρίτη 12 Μαΐου και γίνεται από το: ΚΑΠΠΑ 2000 - ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΊΟ ΓΝΩΣΗ - NOSTISSIMO.


*Υπάρχει περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων διότι θα διατεθούν οι μισές θέσεις ανα παράσταση κατα απαίτηση της σκηνοθέτιδος. (Τα έσοδα των παραστάσεων είναι υπέρ του ΚΑΠΠΑ 2000)

Μην το χάσετε!!!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.