Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Θερμαϊκού καταγγέλλει τη νέα ενέργεια της δημοτικής αρχής να προβεί σε απευθείας ανάθεση των εργασιών επισκευής – συντήρησης ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων Δήμου Θερμαϊκού προϋπολογισμού δαπάνης 24.600,00 € σε ιδιώτη, σε αντίθεση με τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και παρά την προηγηθείσα σημερινή προφορική παράσταση διαμαρτυρίας του Δ.Σ. στο Γενικό Γραμματέα του Δήμου.

Ανάγκη ανάθεσης τέτοιου είδους εργασιών δεν υπάρχει, αφού στο Δήμο υπηρετούν τρεις πεπειραμένοι ηλεκτρολόγοι, στους οποίους το τελευταίο χρονικό διάστημα ανατίθενται παρατύπως εργασίες άσχετες με την ειδικότητα τους όπως κλάδεμα δέντρων και οδήγηση τράκτορα. Επιπλέον ενός συναδέλφου η αίτηση μετάταξης στην ειδικότητα του ηλεκτρολόγου απορρίφθηκε αναιτιολόγητα ενώ πληρούσε όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις. Επιπρόσθετα από κανέναν από τους ανωτέρω συναδέλφους δεν ζητήθηκε να εκτελεστούν οι εργασίες που ανατέθηκαν στον ιδιώτη.

Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα.

Το Δ.Σ.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Αυτό τό αίσχος νά πληρώνουμε βαρβάτα ανταποδοτικά τέλη (τά ακριβότερα όλου τού Νομού Θεσσαλονίκης) καί νά ζούμε στά σκοτάδια 11 μήνες τό χρόνο δέν θεωρείται ΚΛΟΠΗ καί δέν επισύρει τό ενδιαφέρον κανενός εισαγγελέα...Στήν Ρομέηκη Ρεπούμπλικα ζούμε -φεύ!-........
    Εύγε σας δημοτικοί άρχοντες.... Θά πάτε μπροστά!............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.