Τώρα του ξέφυγε, το είπε μέσα στην αφέλεια του δεν γνωρίζουμε. Πάντως ο Γεράσιμος Γιακουμάτος –καλεσμένος στην εκπομπή του Αργύρη Ντινόπουλου στο ραδιόφωνο Real fm- είπε μια μεγάλη αλήθεια που όλοι γνωρίζαμε αλλά δημόσια δεν είχε παραδεχθεί κανένας πολιτικάντης.
Ότι δηλαδή, οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, αρκετές φορές –για να μην πούμε τις περισσότερες- «μαγειρεύουν» τα αποτελέσματα των λεγόμενων ερευνών κοινής γνώμης, ανάλογα με τα παρασκηνιακά παζάρια που έχουν με τα πολιτικά κόμματα. 

Συγκεκριμένα όταν ο νεοδημοκράτης βουλευτής της Β’ Αθήνας ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο Α. Ντινόπουλο –που τώρα σιτίζεται από τον Ν. Χατζηνικολάου αφού βρέθηκε στα αζήτητα της πολιτικής ζωής- γιατί η Ν.Δ δεν παρουσιάζει δημοσκοπική άνοδο με δεδομένη την πολιτική που εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ, η απάντηση του Γιακουμάτου ήταν αφοπλιστική: «Η Ν.Δ δεν έχει λεφτά και χρωστάει και στις δημοσκοπικές εταιρείες. Την εκδικούνται με τον τρόπο τους».

 Αν δηλαδή κάνει κανείς φραγκοδίφραγκα τα λεγόμενα Γιακουμάτου το αυτονόητο συμπέρασμα από τα λεγόμενα του προκύπτει αβίαστα: Στο παρελθόν το κόμμα του Σαμαρά πλήρωνε κάποιες εταιρείες για να παρουσιάζουν αποτελέσματα όπως συνέφερε στην Ν.Δ. Τώρα που αυτό το κόμμα χρεοκόπησε οικονομικά –και όχι μόνο- οι εταιρείες δημοσκοπήσεων το εκβιάζουν για να πάρουν τα χρήματα που τους χρωστάει. Ωραία πράγματα.

πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.