Ο "ακτιβιστής" θα προσπαθήσει να εκμαιεύσει την θέση των τοπικών επώνυμων αυτοδιοικητικών και πολιτικών της περιοχής του Θερμαϊκού όσον αφορά το δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου. Κι αυτό θα το επιχειρήσει όχι φυσικά για παραπολιτικούς λόγους, ούτε φυσικά με σκοπό τον επηρεασμό των συμπολιτών μας.

Θα το επιδιώξουμε επειδή θεωρούμε ότι είναι κορυφαία πολιτική πράξη η συμμετοχή στο δημοψήφισμα (που ήδη εγκρίθηκε από την Βουλή των Ελλήνων) και το αποτέλεσμά του θα έχει ιστορική βαρύτητα για την πορεία της χώρας. Και κυρίως επειδή πιστεύουμε πως οι επώνυμοι επιβάλλεται να τοποθετούνται ΔΗΜΟΣΙΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΑ KAI ΚΑΘΑΡΑ όχι για τα μικρά και ανούσια αλλά για τα μεγάλα και σημαντικά και ιδιαίτερα τα ΕΘΝΙΚΑ ζητήματα.

Όσοι από αυτούς θελήσουν να το πράξουν θα βρουν ανοιχτές και πρόθυμες τις στήλες του "ακτιβιστή" να φιλοξενήσουν τις απόψεις τους.


Ξεκινούμε με μια δημόσια δήλωση του γιατρού Κυριάκου Στεφανίδη, πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Θερμαϊκού, που την δημοσιοποίησε στα social media:

Κάποιοι "πωλιτικοί" με παλαιοκομματικές αντιλήψεις οι οποίοι ανεύθυνα και αχόρταγα μας οδήγησαν σ' αυτό το τραγικό σημείο σήμερα συνεχίζουν να σπέρνουν τον φόβο στους ήδη φοβισμένους πολίτες αυτής της χώρας, με στόχο να δικαιολογήσουν τις αδικαιολόγητες πράξεις τους. Η πτώχευση της Ελλάδας προήλθε από την στημένη άνοδο και κατάρρευση του Χρηματιστηρίου, των ομολόγων, των μιζαδόρων, των Ολυμπιακών Αγώνων, των γενναίων κρατικών επιχορηγήσεων και των αδιαφανών δανείων, την κάκιστη διαχείριση των ευρωπαϊκών κονδυλίων κλπ,κλπ,κλπ.
Θα χάσουμε πολλά λένε, αλλά πιο πολλά θα χάσουν αυτοί που κερδίζουν από την παραμονή μας σ' αυτό το μόρφωμα που κατασκεύασαν κερδοσκόποι και το ονόμασαν Ευρώπη και το μόνο που θέλουν είναι να παραμείνουμε ραγιάδες που καθοδηγούμαστε από δοσίλογους
Ας φερθούμε γενναία επιτέλους και ας ριψοκινδυνέψουμε τα 300 ευρουλάκια μας για την αξιοπρέπεια της χώρας μας. Ας γίνουμε υπεύθυνοι και όχι δουλοπρεπείς Ας δείξουμε στους λαούς της Ευρώπης ότι οι Έλληνες ήταν και είναι αποφασισμένοι να ζουν με αξιοπρέπεια και πολεμούν γι' αυτήν όσο άνισα αν αγωνίζονται.
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΜΑΣ
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ


Stefanidis Kyriakos
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.