Μία ηλικιωμένη γυναίκα, 76 ετών έχασε χθες τη ζωή τους στη θάλασσα από πνιγμό, στη θαλάσσια περιοχή του Κτήματος Καραγκιόζη Επανομής.  Η 76χρονη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, πρωινές ώρες.

Η ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Ν. Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.
Μία δεύτερη 70χρονη, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, επίσης πρωινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή Αστέρια του δήμου Χαλκιδέων.
Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.