Μετατίθεται η ημερομηνία διενέργειας του διεθνή ανοιχτού ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού για τη διαχείριση απορριμμάτων του δήμου Θερμαϊκού, με απόφαση που έλαβε σήμερα το μεσημέρι σε έκτακτη συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

Η μετάθεση της ημερομηνίας κρίθηκε απαραίτητη, καθώς λόγω της τραπεζικής αργίας βραχείας διάρκειας, που ορίστηκε έως και 6 Ιουλίου, δεν μπορούσαν οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή στο διαγωνισμό, να εκδώσουν από τις τράπεζες τις απαιτούμενες εγγυητικές επιστολές καλής εκτέλεσης της σύμβασης.

Με βάση την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί μετά από πέντε (5) ημέρες αφότου λήξει η τραπεζική αργία, χωρίς τροποποίηση των όρων της διακήρυξης.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.