Με δήλωσή του στον "ακτιβιστή" ο Πρόεδρος της Δημοτικής Σχολικής Επιτροπής Θερμαϊκού κ. Αντώνης Ζαβέρκος  παίρνει δημόσια και καθαρή θέση υπέρ του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου.

Σε ερώτησή μας για τους λόγους που τον οδήγησαν στην επιλογή του αυτή, αν και οργανωμένο στέλεχος της ΝΔ, χωρίς περιστροφές  μας τόνισε ότι δεν μπορεί να δεχθεί ως Έλληνας τους εκβιασμούς των δανειστών που κατά τη γνώμη του γίνονται σε βάρος της χώρας. Επίσης δεν κατανοεί, πολύ περισσότερο δεν συμμερίζεται, τις κατηγορίες των υποστηρικτών του ΝΑΙ που οδηγούν σε μεγαλύτερη εξάρτηση της πατρίδας μας.

Κατά τον κ. Ζαβέρκο ο μόνος τρόπος για να παραμείνει η χώρα στην Ευρώπη και στο ευρώ δεν είναι άλλος από μια ισχυρή επικράτηση του ΟΧΙ. Έτσι θα συνεχιστεί ο διάλογος που θα οδηγήσει σε μια βιώσιμη συμφωνία τη χώρα μας και τους πολίτες σε καλύτερες μέρες.  

ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.