Το στέλεχος και μέλος της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ Χ.Παπαστεργίου που εμφανίζεται στην Επιστροπή Υποστήριξης του ΝΑΙ ως πρόεδρος της ΕΝΙΘ, παραπλανεί, διότι είναι τέως πρόεδρος και όχι νυν. Οπως καταγγέλει η ΕΝΙΘ ο ίδιος και η παραταξή του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν ούτε καν έδρα στην Ενωση Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Η ΕΝΙΘ καταγγέλλει τον κ. Χρήστο Παπαστεργίου για παραπλανητική δήλωση που εμπλέκει την ΕΝΙΘ και στρεβλώνει τη θέση της και τη στάση της στα κοινωνικά κινήματα Δημόσια, στην «Επιτροπή Υποστήριξης του ΝΑΙ» στην Θεσσαλονίκη ο κ. Χ.Παπαστεργίου υπογράφει σαν πρόεδρος της ΕΝΙΘ προφανώς για να δώσει βαρύτητα στην υπογραφή του.
Δηλώνουμε:
α) Ο κ. Παπαστεργίου είναι ο τέως πρόεδρος της ΕΝΙΘ, ο υπεύθυνος της αδράνειας της Ένωσης για τα χρόνια 2010-2014 και της έμμεσης, έτσι, στήριξης των μνημονίων και των νόμων που οδήγησαν στην κατάρρευση του δημόσιου συστήματος υγείας
β) Ο ίδιος και η παράταξή του (ΠΑΣΟΚ) δεν έχουν καν έδρα στο ΔΣ της ΕΝΙΘ
γ) Η ΕΝΙΘ έχει σαφή τοποθέτηση υπέρ του ΟΧΙ στην υποταγή στην πολιτική των ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ και έχει καλέσει τα μέλη της σε αντίσταση απέναντι σε κάθε μνημόνιο για ανατροπή αυτής της πολιτικής.
Επιφυλασσόμενοι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΘ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Δ. ΚΑΤΣΙΜΠΑ Κ. ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ
πηγή 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.