Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου άγνωστοι σκότωσαν 85χρονο μέσα στο σπίτι του στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης με κίνητρο τη ληστεία. Στο σπίτι βρέθηκε από αστυνομικούς και η αδερφή του θύματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες χθες το μεσημέρι ο άτυχος 85χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του από γείτονες. Ο ηλικιωμένος άνδρας έφερε θλαστικά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του, που εκτιμάται ότι προκάλεσαν το θάνατό του.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού και εισέβαλαν στο εσωτερικό, ενώ έψαξαν για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Στο σπίτι βρέθηκε από τους αστυνομικούς και η αδερφή του θύματος, που όμως δεν είναι σε θέση να καταθέσει λόγω νοητικής στέρησης.

Την υπόθεση ερευνά η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.