Του Γιώργου Αλεξάτου

Το καλοκαίρι μιλούσε για μαρμελάδες που θα μετρίαζαν την πείνα των απελπισμένων. Τώρα, ως αρμόδια για την Κοινωνική Αλληλεγγύη στη νέα κυβέρνηση Τσίπρα, η κ. Θεανώ Φωτίου καλεί τον ελληνικό λαό να τρώει γεμιστά, που γίνονται από φτηνά υλικά.

Εύπορη και χορτάτη η ίδια, με παχυλά έσοδα από τις πολύχρονες πανεπιστημιακές της δραστηριότητες και με κάμποσα ακίνητα, ακόμη και στο Λονδίνο, γιατί να μην περιπαίζει τον κόσμο της ανάγκης;

Κι ας μη βιαστεί κανένας να μιλήσει για επίθεση λόγω προσωπικών της ζητημάτων. Στοιχειώδης ηθική υποχρέωση του χορτάτου είναι να μην προκαλεί στον πεινασμένο. Όταν το κάνει, του υπενθυμίζουμε πως διαπράττει ύβρη και επιδεικνύει θρασύτατο κυνισμό.

πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.