Οι προδότες έδωσαν προς δημόσια διαβούλευση το πολυνομοσχέδιο! Έληξε βέβαια, μας έμεινε η χαρά..
Δεν φτάνει που αποφασίζουν οι αχρηστότεροι ημών ερήμην μου θέλουν να επαίρονται ότι το κάνουν και με την σύμφωνη γνώμη μου!!!
Παραπάει.. τους έστειλα την απάντησή μου πρωί πρωί:

Θέμα: Δημόσια διαβούλευση το νέο πολυνομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα

Κοιν.: Προς όλους τους βουλευτές του κοινοβουλίου

Έμαθα ότι σαν καλοί δημοκράτες δώσατε προς δημόσια διαβούλευση το πολυνομοσχέδιο, και σας ερωτώ: 1. Με ποιον τρόπο ενημερώσατε τον λαό για να μπορέσει να συμμετάσχει και 2. Τι χρονικό περιθώριο δώσατε ώστε να ενημερωθεί;

Το αναρτήσατε Σάββατο βράδυ κι έληξε Δευτέρα 9 το πρωί! Και ενημερωθήκατε μεταξύ σας!

Μπορεί να νομίζετε ότι έχετε όλη την δύναμη, όλη την εξουσία, να υπογράφετε τις παράνομες συμφωνίες που έχετε συνάψει με τους δυνάστες, αλλά το να θέλετε να μας πείσετε ότι πράττετε και με την σύμφωνη γνώμη μας, αυτό ξεπερνάει τα όρια του θράσους!

Ως λαός:Σας απαγορεύω να χρησιμοποιείτε την λέξη Δημοκρατία. Η «απόλυτη» εξουσία σας πηγάζει από το γεγονός ότι έχετε μετατρέψει το πολίτευμα της Ελλάδος σε χούντα.

Σας απαγορεύω να θεωρείτε νόμιμες τις παντός είδους διαβουλεύσεις σας, τις παντός είδους συμφωνίες σας με τους δυνάστες και τις παντός είδους υπογραφές σας. Δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ισχύ, δεν έχουν την συναίνεση του Ελληνικού λαού. Αυτά που υπογράφετε αρμόδιοι να τα τηρήσετε είστε ΜΟΝΟΝ εσείς.

Σας απαγορεύω να θεωρείτε εαυτόν εκπρόσωπο του Ελληνικού λαού. Δοτοί υπάλληλοι των δυναστών είστε (δεν εκλεχτήκατε καν με σταυρό, κανένας λαός δεν σας έδωσε το έδρανο το οποίο καταλαμβάνετε).

Υ.Γ. Μπορείτε να συνεχίστε ακάθεκτοι το ξεπούλημα της χώρας, στην χούντα όλα επιτρέπονται, αλλά όχι και να μας εμπαίζετε μπρος στην μούρη μας! Δεν έχετε ΚΑΜΙΑ συγκατάθεση του Ελληνικού λαού για τις πράξεις σας, είστε προδότες και εγκληματίες του Έθνους.

βλ. και σχόλια)
τα μειλ των προδοτών εδώ: 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. η επιστολή να σταλεί και στους υφυπουργούς οικονομικών Αυτοί τα κανόνισαν όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.