Η Εφηβική ομάδα Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ Νέας Ραιδεστού παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Όταν οι μεγάλοι ξεχνούν» στο Δημοτικό Θέατρο Θέρμης την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 9, 10 και 11 Οκτωβρίου με ώρα έναρξης 20:30 και γενική είσοδο 3 €.
Σε κείμενα και σκηνοθεσία της Δώρας Σκαρλάτου και ηχοφωτιστική κάλυψη του Γρηγόρη Μόσχου

Λίγα λόγια...

Αγεφύρωτο το χάσμα των γενεών. Οι μεγάλοι ξεχνούν πως υπήρξαν κι αυτοί παιδιά και τα παιδιά αντιδρούν. Μέσα από το χιούμορ αντιμετωπίσαμε αυτό το χάσμα και το διασκεδάσαμε.

Παίζουν :
Μυρτώ Καρκαβίτσα, Αγαθο­κλής Γαρδίκης, Δανιήλ Αποστολέλης, Νικολέτα Δεληγιάννη, Εμμανουήλ Δη­μαρέλης, Χριστίνα Τορουνίδη, Αγγελι­κή Λάμπου, Σάββας Βάρναλης, Πωλίνα Βαμβακοπούλου, Μαρία Τσουνίδου, Γε­ωργία Μακρίδου, Φαίδρα Χατζή, Στέλλα Χατζηαποστόλου, Θοδωρής Γαρδίκης.

Καλλιτεχνική διεύθυνση θεάτρου: Θεόφιλος Λάλος
Επιμέλεια έντυπου υλικού: Σοφία Ιεροδιακόνου
Πληροφορίες  στη Γραμματεία του Π.Κ.Θ. 
Τηλ:  2310 461 655  |  2310 463 423
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.