Είναι απίστευτη ο οβιδιακή μνημονιακή μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και τις λεπτομέρειες.....Αν και πόσο λεπτομέρεια μπορεί να είναι η χρησιμοποίηση ένος μνημονιακού τραπεζίτη που σήμαδεψε αρνητικά την μνημονιακή Ελλάδα, στα τραπεζικά πράγματα της χώρας από μία δήθεν αριστερή κυβέρνηση!

Και ενώ ο Τσίπρας μας τσαμπούναγε στις προγραμματικές του δηλώσεις πριν λίγες μέρες, ότι θα ελέγξει τις διοικήσεις των τραπεζών, σήμερα έσκασε η είδηση της πρόσληψης του Προβόπουλου, στην Eurobank, στο κομμάτι της Βουλγαρίας. Μιλάμε για τον διαπλεκόμενο τραπεζίτη που μαζί με τον ΓΑΠ οδήγησε την χώρα στα Μνημόνια, ως Διοικητής της ΤτΕ, και συνέχισε μέχρι το 2014. 

Το πόσο έχει αλλάξει ο ΣΥΡΙΖΑ τους τελευταίους μήνες, μαζί με τον "ηγέτη της 100ετίας", φαίνεται από την είδηση του Ιουνίου, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση, με την πίεση βέβαια της τότε Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, καλούσε τον Προβόπουλο στην Εξεταστική Επιτροπή για τα Μνημόνια, που σήμερα βέβαια δεν υπάρχει...


Από κατηγορούμενος ο Προβόπουλος, στέλεχος Τράπεζας σήμερα, και όλα αυτά επί Τσίπρα!


πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.