Το Σωματείο Επισιτιστικών Επαγγελμάτων Δήμου Θερμαϊκού μετά την πρόσκληση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης , συμμετείχε για πρώτη φορά στην 31η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA 2015.

Ο σκοπός της συμμετοχής ήταν να γνωρίσουν οι επισκέπτες της έκθεσης, τις ομορφιές του Δήμου Θερμαϊκού, καθώς την φιλοξενία , την υψηλή ποιότητα, το άψογο σέρβις και τις τοπικές παραδοσιακές συνταγές που προσφέρουν οι επιχειρήσεις εστίασης του Δήμου Θερμαϊκού.

Σημειώνεται ότι το περίπτερο επισκέφθηκαν παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Δήμαρχος Θερμαϊκού και πλήθος επιχειρηματιών-επισκεπτών από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι συνεχάρησαν θερμά τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την πολύ επιτυχή πρωτοβουλία τους όσον αφορά την λειτουργία του εκθεσιακού χώρου, η οποία συνέβαλλε αποφασιστικά στην στήριξη των μελών του Σωματείου.

Επί της ευκαιρίας θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης , όλα τα καταστήματα που έστω και την τελευταία στιγμή προσέφεραν τις υπηρεσίες τους και τους μεζέδες τους.

Ευελπιστούμε δε, τέτοιες ενέργειες να συνεχιστούν από τους αρμόδιους φορείς για την καλύτερη γνωριμία του Δήμου Θερμαϊκού και τις επιχειρήσεις εστίασης.

                                                                                                                Για το Δ.Σ.
                                                                                                               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                                                                           ΣΑΦΛΕΚΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.