Εσύ τι θα έκανες, αν έβλεπες μπροστά στα μάτια σου, ένας άνδρας να παρενοχλεί σεξουαλικά μία νεαρή και μόνη γυναίκα; Ένα κοινωνικό πείραμα, απαντάει στο τι έκαναν οι επιβάτες τρένου, που έγιναν μάρτυρες μίαςκαλά στημένης σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η ξανθιά κοπέλα είναι στο τρένο και στέκεται μόνη της στο κέντρο του βαγονιού, ενώ κρατιέται από τη λαβή. Ένας άνδρας την πλησιάζει και αρχίζει να την αγγίζει. Εκείνη, του ζητά να σταματήσει και προσπαθεί να απομακρυνθεί.

Μετακινείται λίγα βήματα παραπέρα, όπου δύο κύριοι συζητούν μεταξύ τους. Είναι μάλιστα τόσο απορροφημένοι από τη συζήτησή τους, που δεν δίνουν σημασία, ακόμη κι όταν η κοπέλα τους ζητά βοήθεια.

Τότε, σταδιακά, σηκώνονται κάποιοι άλλοι επιβάτες και σπεύδουν να την προστατεύσουν από τον άνδρα, που φέρεται να την παρενοχλεί. Ένας μάλιστα, της δίνει τη θέση του, ώστε να μην μπορεί να την πλησιάσει.

Οι πιο θερμόαιμοι ετοιμάζονται να του επιτεθούν, όταν η κοπέλα αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο του γυρίσματος.

Δείτε το βίντεο:



πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.