Μετά από μία περίοδο ύφεσης στις διακοπές ρεύματος, η οποία οφείλεται κυρίως σε πολιτικούς λόγους   (βλέπε μακρά προεκλογική περίοδο, δημοψήφισμα, φιλολαϊκή πολιτική) η επιστροφή στην πραγματικότητα προβλέπεται σκληρή για όσους (και έχουν αυξηθεί πολλαπλάσια  η μη έχοντες πλέον) δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώνουν τους λογαριασμούς ηλεκτρικού.

Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Νίκος Χατζηαργυρίου μας πληροφόρησε (κομπάζοντας άραγε ;;) ότι ήδη τις τελευταίες 10 ημέρες τα συνεργεία των συνεργαζόμενων εργολάβων έχουν προχωρήσει σε 15.000 αποκοπές συνδέσεων την περίοδο των δύο εβδομάδων που η διοίκηση της ΔΕΗ έδωσε το "πράσινο φως" για να ξεκινήσουν οι αποκοπές συνδέσεων στους κακοπληρωτές.

Εδώ αξίζει να αναφερθεί ότι όπως ενημέρωσε πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, Γιώργος Αδαμίδης έχει δοθεί από την διοίκηση της ΔΕΗ η εντολή για διακοπή ρεύματος σε 100.000 περιπτώσεις καθώς οι απλήρωτοι λογαριασμοί ξεπερνούν τα 2 δισ. ευρώ.

Οι μέρες της κρίσης πλησιάζουν με θυμό, οργή κι οργανωμένη αντίσταση.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.