Δεν ευθύνεται η διοίκηση, όπως προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο Δήμαρχος για την επιβάρυνση των τιμολογίων της ύδρευσης στον Θερμαϊκό.
Όπως επισημάνθηκε στη σημερινή συνεδρίαση, η συγκεκριμένη απόφαση λήφθηκε το 2013 από την προηγούμενη διοίκηση του κ. Αλεξανδρή και τότε ο σημερινός δήμαρχος είχε εναντιωθεί αλλά δεν εισακούσθηκε. 
Η απόφαση μάλιστα προέβλεπε πως οι αυξήσεις   θα ξεκινούσαν να εισπράττονται  από 1/1/2015.

Αυτό ήταν γνωστό .... αλλά η διοίκηση Μαυρομάτη και η διοίκηση της ΔΕΥΑΘ δεν φρόντισαν ως θα όφειλαν, ήδη από το 2014 που ανέλαβαν τον δήμο και την εταιρεία, να κάνουν ενέργειες ώστε να μην επιβαρυνθούν οι για άλλη μια φορά δυστυχείς δημότες.

Αντ' αυτού έρχονται σήμερα (στη συνεδρίαση) και ψευτοδικαιολογούνται ότι τώρα δεν μπορεί να ανακληθεί η απόφαση και ότι θα φροντίσουν από το νέο έτος να προχωρήσουν σε ενδεχόμενη ελάφρυνση των επιβαρύνσεων.

Σε εύστοχη δε ερώτηση του δημοτικού συμβούλου κ. Ζδούκου Θόδωρου,  αν η άρνηση της διοίκησης να αποσύρει αναδρομικά την ισχύ του χαρατσιού βασίζεται σε γραφειοκρατικούς λόγους ή μήπως αρνείται να το πράξει φοβούμενη ενδεχόμενο εκτροχιασμό των προϋπολογισθέντων εσόδων της ΔΕΥΑΘ για φέτος, δεν δόθηκε πειστική απάντηση.
Ούτε βέβαια συζητήθηκε η αύξηση εξόδων της εταιρείας που πάνε σε μισθούς μελών της διοίκησης ΔΕΥΑΘ και σε "επιστημονικούς" και εξωτερικούς συνεργάτες.

ΑΠΟΡΙΑ ψάλτου βηξ !!!

Παρακολουθείστε το ηχητικό με τις τοποθετήσεις στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης 11/11/15:

ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.