Ο πρώτος κτηνίατρος στην Ελλάδα που έκανε μεταπτυχιακό στη Νανοτεχνολογία ονομάζεται Ανέστης Μούμκας και εργάζεται ως κτηνίατρος στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής.

Ο κ Μούμκας επέλεξε να επιστρέψει στα…θρανία 24 χρόνια μετά το πρώτο του πτυχίο. «Η οικονομική κρίση, έγινε για μένα μια αφορμή για να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου σ ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Το μεταπτυχιακό της Νανοτεχνολογίας μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω έναν νέο κόσμο και να ασχοληθώ με τη Φυσική, τη Βιολογία Αισθάνομαι τώρα ότι σαν τους επιστήμονες στις αρχές του 20ου αιώνα. Η Νανοτεχνολογία είναι ένας κόσμος προκλήσεων και εκπλήξεων»

Το μεταπτυχιακό του Ανέστη Μούμκας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «ΝΑΝΟΑΡΘΡΟΧΟΝΔΡΟΣ» και μέσα απ αυτό αναπτύχθηκαν τεχνικές νανοτεχνολογίας για την τεχνητή αναγέννηση χόνδρου σε ζώα.



Περισσότερα στο

http://nn.physics.auth.gr/  Διεπιστημονικό Διατμηματικό Πρόγραμμα Μετπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) Ν&Ν
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.