Ο πρώτος κτηνίατρος στην Ελλάδα που έκανε μεταπτυχιακό στη Νανοτεχνολογία ονομάζεται Ανέστης Μούμκας και εργάζεται ως κτηνίατρος στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής.

Ο κ Μούμκας επέλεξε να επιστρέψει στα…θρανία 24 χρόνια μετά το πρώτο του πτυχίο. «Η οικονομική κρίση, έγινε για μένα μια αφορμή για να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου σ ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Το μεταπτυχιακό της Νανοτεχνολογίας μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω έναν νέο κόσμο και να ασχοληθώ με τη Φυσική, τη Βιολογία Αισθάνομαι τώρα ότι σαν τους επιστήμονες στις αρχές του 20ου αιώνα. Η Νανοτεχνολογία είναι ένας κόσμος προκλήσεων και εκπλήξεων»

Το μεταπτυχιακό του Ανέστη Μούμκας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «ΝΑΝΟΑΡΘΡΟΧΟΝΔΡΟΣ» και μέσα απ αυτό αναπτύχθηκαν τεχνικές νανοτεχνολογίας για την τεχνητή αναγέννηση χόνδρου σε ζώα.Περισσότερα στο

http://nn.physics.auth.gr/  Διεπιστημονικό Διατμηματικό Πρόγραμμα Μετπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) Ν&Ν
Axact

Axact

Vestibulum bibendum felis sit amet dolor auctor molestie. In dignissim eget nibh id dapibus. Fusce et suscipit orci. Aliquam sit amet urna lorem. Duis eu imperdiet nunc, non imperdiet libero.

Post A Comment:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.