Του Γ. Γ.

Ανάμεσα στα δεκάδες πολιτικά χρεοκοπημένα άτομα που «ξέθαψε» από το παλιό πολιτικό και οικονομικό σύστημα και τους ανέθεσε κρίσιμα κυβερνητικά πόστα ο ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα ξεχωριστεί θέση έχει ο πρώην υπουργός Προ – πο.

Ο Γιάννης Πανούσης που υπήρξε στέλεχος της ΔΗΜΑΡ όταν το κόμμα αυτό υπεράσπιζε και ψήφιζε τα Μνημόνια και την άγρια ταξική πολιτική συμμετέχοντας στην ακροδεξιά κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, δεν μπορεί μάλλον να συνειδητοποιήσει ότι αφού έκανε την «βρόμικη» δουλειά, τώρα ο «ευεργέτης» του Τσίπρας τον έχει πετάξει στα αζήτητα της πολιτικής ζωής.

Αυτό το πολιτικό «ρεμάλι» (ο «λεβέντης – υπουργός» σύμφωνα με την φασιστοφυλλάδα «Στόχος»)- σήμερα επέλεξε την φυλλάδα του «κομιστή» για να προβάλλει τις φαντασιώσεις του. Αυτή την φορά όμως ξεπέρασε και τον εαυτό του.
Και στο παρελθόν από την φυλλάδα του ΔΟΛ είχε δείξει ότι διακατέχεται από μανία καταδίωξης (είχε τσουβαλιάσει «αντιεξουσιαστές, συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, μέλη του οργανωμένου εγκλήματος και δίκτυα μυστικών υπηρεσιών συμφωνούν», θεωρώντας ότι όλοι αυτοί τον στοχοποιούν επιδιώκοντας ο πρωθυπουργός να τον απομακρύνει από την θέση του), αλλά σήμερα το «τερμάτισε»..

Όταν είσαι εξουσιαστικό πρεζόνι και έχεις να πάρεις καιρό την «δόση» σου αρχίζεις να έχεις εγκεφαλικές παρενέργειες. Μόνο με αυτό το σκεπτικό μπορεί να αντιληφθούμε τα όσα εξωφρενικά περιλαμβάνει η συνέντευξη του στο «Πρώτο Θέμα», απ’ την ιστοσελίδα του οποίου αντιγράφουμε:

Συνταρακτικές αποκαλύψεις Πανούση στο ΘΕΜΑ

Καταγγελίες-σοκ στη συνέντευξη του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη

«Πολιτικοί που έχουν σχέση με τρομοκράτες απειλούν τη ζωή μου» - Ξέρουν ότι τους ξέρω με τα ονόματά τους - «Το πόσο ψηλά είναι κι ως πού μπορούν να φτάσουν εναντίον μου, τα έχω κατατεθειμένα σε συμβολαιογράφο μήπως μου συμβεί κάτι».

Σχέδιο πολιτικής και φυσικής εξόντωσής του αποκαλύπτει ο τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης μέσα από ένα βιωματικό πολιτικό θρίλερ που συνέγραψε, οι σκηνές του οποίου ξεπερνούν την πιο οργιώδη κινηματογραφική φαντασία των αστυνομικών μυθιστορημάτων.

Οι αποκαλύψεις του καθηγητή της Εγκληματολογίας, ο οποίος κλήθηκε να διαχειριστεί τις υποθέσεις της Αστυνομίας αλλά και των μυστικών υπηρεσιών της χώρας κατά την πρώτη περίοδο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., καθίστανται ακόμη πιο σημαντικές καθώς στο σχέδιο εναντίον του πρωταγωνιστούν όχι μόνο άνθρωποι του υπόκοσμου από τον χώρο των ποινικών και της τρομοκρατίας, αλλά και κυβερνητικά στελέχη της «Πρώτης φοράς Αριστερά».

Το πιο εντυπωσιακό, μάλιστα, είναι ότι ο τέως υπουργός αφήνει σαφώς να εννοηθεί και στο κείμενό του αλλά και σε συνέντευξή του στο «ΘΕΜΑ» ότιγνώστης όλου του ασύλληπτου πολιτικο-αστυνομικού παρασκηνίου που σχετίζεται και με οικονομικές δοσοληψίες, τις κατά το κοινώς λεγόμενο μίζες, είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, τον οποίο με έμμεσο τρόπο… ευχαριστεί  επειδή τον απομάκρυνε από το πόστο του.

Υ. Γ Μην βιαστείτε να πείτε ότι αυτεπάγγελτα κάποιος εισαγγελέας πρέπει να τον καλέσει να καταθέσει αυτά τα εξωφρενικά που ισχυρίζεται ο Γ. Πανούσης. Μάλλον κάποιου άλλου είναι "αρμοδιότητα" να αντιμετωπίσει την συμπεριφορά του πρώην υπουργού. 


πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.