Το κακό παραέγινε. Η θρασύτητα των κακοποιών στην περιοχή του Θερμαϊκού έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Οι κλοπές, διαρρήξεις και παραβατικές συμπεριφορές είναι πλέον οι πρώτες ειδήσεις της ημέρας. Η κατάρρευση του κράτους οδηγεί σε γκρέμισμα των θεσμών και των μηχανισμών του.
Η αστυνομία το μόνο που κάνει είναι να δίνει κλήσεις στους οδηγούς για πρόσθετο φοροάρμεγμα με την επιβολή χρηματικών ποινών. Η διοίκηση του Δήμου άβουλη, δειλή και μοιραία απλά καταγράφει τις απώλειες από τις κατ' επανάληψη διαρρήξεις και καταστροφές που σημειώνονται στην δημοτική περιουσία. Καθυστερεί αχαρακτήριστα να θωρακίσει την περιουσία της με αποτέλεσμα οι κλέφτες να κάνουν κάθε τρεις και λίγο πάρτι.

Και νέα διάρρηξη σημειώθηκε τα χαράματα της Κυριακής στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη της Μηχανιώνας. Είναι η δεύτερη τις τρεις τελευταίες εβδομάδες στον ίδιο χώρο και η τρίτη αν συμπεριλάβουμε και την έφοδο πριν λίγες εβδομάδες στο πρώην δημαρχείο της Μηχανιώνας.
Πήραν μαζί τους οθόνες υπολογιστών, 3-4 λάπτοπ, ηλεκτρονικά εξαρτήματα και προκάλεσαν πολλές φθορές στο χώρο του ΔΗΠΠΑΚΥΘ.

Πριν λίγο καιρό γράφαμε για την άμεση ανάγκη για εγκατάσταση συστήματος συναγερμού που θα λειτουργούσε αποτρεπτικά για τους επίδοξους κακοποιούς, μιας και τα συγκεκριμένα κτίρια είναι στο κέντρο της Μηχανιώνας. Μάταια ..... Φωνή βοώντος εν τη ερήμω.
Τι κι αν τις τελευταίες μέρες είχαμε διαρρήξεις σε κεντρικά μαγαζιά της Μηχανιώνας και της Περαίας, τι κι αν οι κλοπές αλλά και οι κακοποιήσεις αυξάνουν με γεωμετρική πρόοδο. Η αστυνομία προφανώς απουσιάζει .... ή καλύτερα υπολειτουργεί.
Να οπλιστούμε και να φρουρούμε τα σπίτια μας με βάρδιες;;;;
Ποια είναι η οδηγία ;;; 
Τουλάχιστον αφού δεν μπορούν να αποτρέψουν το κακό ίσως να δίνανε διαλέξεις και συμβουλές ....
ΚΑΤΑΝΤΙΑ !!!!
Σε όλα τα επίπεδα.

ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.