Με πρόσκληση μέσω των media της περιοχής του Θερμαϊκού αλλά και ευρύτερα, ο Δήμαρχος κι ο Πρόεδρος της ΤΕΘ   καλούν τους συνδημότες, αλλά και τους γείτονες σε εκδήλωση με θέμα:

‘Θερμαϊκός! Ένας υπέροχος τόπος να επισκεφθείς!’

Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 14 Νοεμβρίου και ώρα 12:30, στον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ- HELEXPO, στο περίπτερο 13-stand 26 και εντάσσεται στην προβολή του Δήμου στα πλαίσια της παρουσίας του στην φετινή PHILOXENIA. 

Παράλληλα μαθαίνουμε πως επιχειρείται για δεύτερη χρονιά να στηθούν "Οι Αστρογειτονιές", μια σειρά Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεων που η πρώτη τους λειτουργία (πέρυσι) χαρακτηρίστηκε από πλήρη αποτυχία, τόσο από πλευράς προσέλευσης επισκεπτών (λόγω τόπου, καιρού ) όσο και από πλευράς ενδιαφέροντος εκδηλώσεων. Δεν ξέρουμε αν υπήρξε οικονομικός απολογισμός, το κόστος των εκδηλώσεων λέγεται καλύφθηκε από χορηγούς. Σε επαγγελματίες του δήμου μας απευθύνεται και φέτος ο Δήμαρχος προκειμένου να επαναληφθούν και φέτος οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που δεν θα επικεντρωθούν μόνο στην Περαία αλλά θα απλωθούν και στα 8 διαμερίσματα.

Βέβαια η ΤΕΘ μας έχει συνηθίσει σε αποτυχημένες προσπάθειες. Πέρυσι μετά την κοινή εκδήλωση με το προξενείο της Ιορδανίας που στόχευε στην προσέλκυση Ιορδανών τουριστών, ακολούθησε η περιήγηση ξένων τουριστικών πρακτόρων που ευελπιστούμε να αποδώσει καρπούς φέτος.
Πάντως μετά την απόρριψη από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΤΕΘ με την "προικοδότηση" των αναψυκτηρίων της Επανομής ως μόνες πηγές εσόδων της εταιρείας παρέμειναν τα έσοδα από τις κηδείες και ευτυχώς τα νοίκια από το κατάστημα  της πρώην ΑΛΦΑ  που το μίσθωσε και πρόκειται να λειτουργήσει επιχείρηση  γνωστός συμπολίτης μας.
Ευτυχώς γιατί από αυτές τις πηγές χρηματοδοτούνται οι υποχρεώσεις για τη λειτουργία του ναυαγοσωστικού τμήματος αλλά και οι πολλαπλές διαφημιστικές καταχωρήσεις της ΤΕΘ, σε έντυπα της περιοχής αλλά και ευρύτερα των "δράσεων"(;) της εταιρείας και των "πλάνων" του Προέδρου της. Που όπως μαθαίνουμε από τις καταχωρήσεις υπάρχουν μεγαλεπίβολα σχέδια, όπως η παραλλαγή υλοποίηση της ALEXANDERLAND (που "υποσχέθηκε ο κ. Τσαμασλής προεκλογικά) με  αυτή του θεματικού πάρκου "ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ", Ιππικό Ολυμπιακό πάρκο, Παγκόσμια φεστιβάλ Μουσικής Ανηλίκων κ.α.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.