Πρόταση προς τη διεύθυνση του ΟΑΕΔ να υλοποιηθεί η νέα δράση συμβουλευτικών υπηρεσιών που ανακοίνωσε και στην ανατολική Θεσσαλονίκη, κατέθεσε ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Μαυρομάτης.

Σε επιστολή του, ο κ. Μαυρομάτης επισημαίνει ότι το Εργαστήρι Ενεργοποίησης – Κινητοποίησης Ανέργων στο νομό Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί στην οδό Λαγκαδά 117-119, δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ανέργων στην περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Γι’ αυτό το λόγο προτείνει στη διοίκηση του ΟΑΕΔ να πραγματοποιηθεί η δράση και στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους επικεφαλής του ΟΑΕΔ ότι ο Δήμος Θερμαϊκού παραχωρεί τις αίθουσες που απαιτούνται για τη διεξαγωγή του εργαστηρίου.

Όπως τονίζει ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Μαυρομάτης, στην επιστολή του, «το ενδιαφέρον των ανέργων από την ανατολική Θεσσαλονίκη και από την περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού είναι έκδηλο. Δεδομένου ότι οι αποστάσεις είναι πολύ μεγάλες και τα έξοδα μετακίνησης των ανέργων δυσβάσταχτα προτείνουμε να υλοποιηθεί ανάλογη δράση και στα όρια του Δήμου Θερμαϊκού, για την εξυπηρέτηση των ανέργων της ανατολικής πλευράς του νομού. Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος μας προτίθεται να παραχωρήσει τις αίθουσες που θα χρησιμοποιηθούν για τη διεξαγωγή του εργαστηρίου και αναμένουμε τη θετική ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας».
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.