Με πρόσκληση που απευθύνεται στους δημοτικούς συμβούλους και σε φορείς του δήμου Θερμαϊκού συγκαλείται Ειδική Δημόσια Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θερμαϊκού, την 8η του μηνός Φεβρουαρίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00΄, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος που βρίσκεται επί της οδού Λογοθέτου 1, στους Νέους Επιβάτες με μοναδικό θέμα: 

Απολογισμός των πεπραγμένων Δήμου Θερμαϊκού, έτους 2015. 


Ανεξάρτητα από τους περιορισμένους αποδέκτες της πρόσκλησης (κοινοποιείται επίσης σε βουλευτές και αποκεντρωμένη Διοίκηση) αλλά και τον μικρό χώρο της εκδήλωσης θα πρέπει να συμμετέχουν πολίτες που θα λάβουν γνώση αλλά και θα θέσεις ερωτήσεις και προτάσεις στους διοικούντες.
Να θυμίσουμε ότι   απολογισμοί δημάρχων πραγματοποιήθηκαν σε μεγαλύτερες αίθουσες κατά το παρελθόν (πχ. Ξενία, Δημοτικό Θέατρο Επανομής) και με συμμετοχή πολιτών.




    Οι φωτο είναι αρχείου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.