Η Λαική Στάση Πληρωμών πιστή στο εβδομαδιαίο της ραντεβού καλεί τους πολίτες έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου αυτήν την Τετάρτη 20/01/2015 στις 15:30 για να εμποδίσουμε την αρπαγή της περιουσίας του Ελληνικού λαού από τις τράπεζες και το κράτος ληστή.
Δυστυχώς και η νέα χρονιά μας βρίσκει υπο ένα καθεστώς αρπαγής του συνόλου των ασημικών της χώρας.Στα πλαίσια αυτά η περιουσία των Ελλήνων πολιτών βγαίνει και αυτή στο σφυρί και ένας απ'τους τρόπους να το εμποδίσουμε είναι ο αγώνας στο Ειρηνοδικείο. Η ΛΣΠ δηλώνει ότι από εδώ και πέρα θα εντείνει τις προσπάθειες της υπέρ των πολιτών.Ευχόμαστε ο καινούργιος χρόνος να φέρει την λύτρωση από το καθεστώς των μνημονίων και της κατοχής που υφιστάμεθα.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.