Σε πανελλαδική κατάληψη των Δημαρχείων όλης της χώρας θα προχωρήσουν την Πέμπτη από τις 10 πμ έως τις 2 μμ οι εργαζόμενοι μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Με στόχο την ενημέρωση όλων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μέσα από Γενικές Συνελεύσεις, Συγκεντρώσεις κ.λπ. για το τι προβλέπει η πρόταση της συγκυβέρνησης προς τους θεσμοτροϊκανούς με την οποία διαλύεται η Κοινωνική Ασφάλιση, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί τα μέλη σωματεία και τους εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση να προετοιμάσουν με  τον καλύτερο τρόπο την αντίδρασή τους και τη συμμετοχή σε κάθε μορφής κινητοποιήσεις.

Η απορύθμιση του ασφαλιστικού εκτιμά η ΠΟΕ-ΟΤΑ ότι δεν αφορά μόνο τους εργαζόμενους στην αυτοδιοίκηση, αλλά και άλλους κλάδους εργαζομένων, άνεργων συνταξιούχων καθώς και κάθε κοινωνική ομάδα που πλήττεται από την πολιτική των μνημονίων και γι'αυτ'ο επιδιώκεται η συγκρότηση κοινού μετώπου και σε τοπικό επίπεδο με Πανεργατικά-Παλλαϊκά χαρακτηριστικά, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση - δελτίο τύπου που έχει δημοσιοποιηθεί.

Και καταλήγει, δείχνοντας τη διάθεσή τους για ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών, με το σύνθημα:

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.