του ακτιβιστή

Νομίζουμε πως δεν πρέπει να συμπεριλαμβάνεται στα ενδιαφέροντα κανενός αυτοδιοικητικού, πόσο μάλλον ενός εν ενεργεία δημάρχου το μάρκετινγκ οποιουδήποτε εντύπου. Φυσικά και του εντύπου που υποτίθεται πως αποτελεί την επίσημη εφημερίδα του δήμου Θερμαϊκού.

Να όμως που από την ενημερωτική επιστολή που διανέμουν σε επαγγελματίες τις περιοχής συνεργάτες του δημάρχου, διαπιστώνουμε με έκπληξη πως το κείμενο υπογράφει ο κ. Γιάννης Μαυρομάτης προτρέποντας τους να διαφημιστούν στο δημοτικό έντυπο, που ουσιαστικά αποτελεί το έντυπο προβολής του ιδίου και της διοίκησής του.

Εκτός φυσικά από το παράδοξο της δημιουργίας ενός δήμου - επιχειρηματία στον τομέα των εκδόσεων (γιατί όχι άραγε και στην εστίαση, ένδυση, διασκέδαση κλπ ;;;) που ανταγωνίζεται τους επαγγελματίες του είδους θα μπορούσε κανείς να θυμίσει πως για το συγκεκριμένο έντυπο η απόφαση που λήφθηκε από την διοίκηση του κ. Μαυρομάτη προικοδοτεί την εφημερίδα του με κονδύλι 50.000 € για ένα χρόνο.

Αλήθεια, μήπως θα πρέπει να ζητήσει η αντιπολίτευση του δήμου απολογιστικό έλεγχο με λεπτομερή καταγραφή εσόδων - εξόδων του εντύπου, ανά φύλο έκδοσης ;;;

Γιατί όπως σωστά λέει κι ο λαός μας: "ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς"

Ή θα βγεις στον ανταγωνισμό της αγοράς για να επιβάλεις ένα έντυπο ενημερωτικό των δράσεων του δήμου, με διαφημίσεις αλλά με περισσή σοβαρότητα, δημοκρατικότητα κι αντικειμενικότητα και φυσικά χωρίς την έμμεση πίεση στους εν δυνάμει διαφημιζόμενους με την υπογραφή του δημάρχου

Ή θα αρκεστείς στη σιγουράντζα των 50.000 €, χωρίς διαφημίσεις, που επιβαρύνονται οι δυστυχείς δημότες και που οφείλεις και πάλι να το εκδίδεις με περισσή σοβαρότητα, δημοκρατικότητα κι αντικειμενικότητα.

Ποιό από τα δυο ακριβώς κάνει ο δήμαρχος;

Η επιστολή του δημάρχου, που διακινούν συνεργάτες του, σε καταστηματάρχες και επαγγελματίες της περιοχής του Θερμαϊκού:


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.