Θέλοντας να βοηθήσουμε την προσπάθεια εύρεσης της καλύτερης δυνατής ώρας εκκίνησης του πρώτου δρομολόγιου της θαλάσσιας τουριστικής συγκοινωνίας από Περαία προς τη Θεσσαλονίκη, ανεβάσαμε μια δημοσκόπηση.
Τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας μας έδειξαν ότι το 34,5% των συμμετεχόντων επιθυμούν ώρα αναχώρησης στις 7:00 πμ, ενώ 28,8% θα προτιμούσαν ώρα αναχώρησης στις 6:30.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο γράφημα που παρατίθεται.
Να σημειώσουμε ότι αυτοί που συμμετείχαν στην έρευνα  ήταν μόλις το  20% όσων διάβασαν την σχετική ανάρτηση.
Η ανακοίνωση της σημερινής ανάρτησης αποσκοπεί στη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή στην δημοσκόπηση και την ουσιαστικότερη εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας κατά την φετινή λειτουργία της Θαλάσσιας συγκοινωνίας που προβλέπεται να ξεκινήσει τον Μάιο.
Μπορείτε να ψηφίσετε την επιθυμητή ώρα εκκίνησης του πρώτου δρομολογίου πατώντας ΕΔΩ

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.