Αφού και παλιά την έχουν πατήσει, εκεί στο μεγαλοκάναλο της διαπλοκής, και τους έχει ξεσκεπάσει - ζωντανά - να που μυαλό δεν λένε να βάλουν κάποιοι περίεργοι ντερμπεντέρηδες και εξακολουθούν να καλούν τον ηθοποιό Κλέωνα Γρηγοριάδη στις εκπομπές τους ....
Γιατί παλικάρια μου; Μήπως νομίζετε ότι όλοι οι Έλληνες είναι σφογγοκωλάριοι και γλύφτες;;
Ο Κλέωνας και παλιά έχει αποδείξει πως δεν μασάει. Τι κι αν παίζει σε σήριαλ που προέβαλε το κανάλι σας ; Ή μήπως ότι του κάνατε την τιμή να τον καλέσατε και θεωρήσατε ότι λόγω του τηλεοπτικού σαβουάρ βιβρ θα είχε την "υποχρέωση" να χαζογελάει και να λέει τις συνηθισμένες παπαριές που οι περισσότεροι συνδαιτημόνες σας εκστομίζουν γλύφοντας.
Η τηλεόραση κολογλύφτες αν πραγματικά έχει στόχο την ενημέρωση αλλά και την σωστή ψυχαγωγία (και όχι τις   ΗΛΙΘΙΕΣ από το πρωί ως το βράδυ εκπομπές που υποβιβάζουν έτι περαιτέρω το διανοητικό επίπεδο του Έλληνα) θα πρέπει να υπηρετεί την ΑΛΗΘΕΙΑ και την ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ. Και όχι να είναι κολαούζος των συμφερόντων των ιδιοκτητών λαμόγιων, παρουσιαστών - τσιρακιών και διασκεδαστών - καραγκιόζηδων του συστήματος.

Κλείνει η παρένθεση.

Ο ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης βρέθηκε λοιπόν στην εκπομπή "Ανατροπή" του Γιάννη Πρετεντέρη χθες και η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στα κανάλια, στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις άδειες και στις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει αυτό.

Και βέβαια τα είπε χύμα και τσουβαλάτα.Στο  βίντεο που δημοσιεύουμε ο Κλέων Γρηγοριάδης, μιλώντας για την διαπλοκή στα κανάλια, ανέφερε πως αυτή είναι δεδομένη σημειώνοντας το παράδειγμα του κ. Μπόμπολα ο οποίος όπως αναφέρει είναι μεγαλομέτοχος του καναλιού MEGA αλλά και εμπλέκεται με την εταιρεία που παρεμβαίνει στις Σκουριές για τα μεταλλεία χρυσού.

Συγκεκριμένα είπε " κάθε φορά που κάνει αυτό το κανάλι ρεπορτάζ για την ιστορία στις Σκουριές της Χαλκιδικης, δεν θα πρεπε να περνάει μια ταινία από κάτω που να αναφέρει ΠΡΟΣΟΧΗ: μεγαλομέτοχος αυτού του καναλιού τυγχάνει να είναι και μέτοχος της εταιρείας για την οποία μιλάει το ρεπορταζ".

Δείτε τον Γιάννη Πρετεντέρη πως "καταπίνει" την γλώσσα του αλλά και τους προσκεκλημένους μαϊντανούς να το βουλώνουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ !!



Να θυμηθούμε και την περίοδο του δημοψηφίσματος, ο ηθοποιός ξανά μέσα στο Mega λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.