Την Κυριακή το πρωί πραγματοποιήθηκε η πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών στο ΚΑΠΠΑ  με ενημέρωση για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και που θα πλήξει τους συνταξιούχους αλλά και τους νέους εργαζόμενους.
Αναλυτικά και με στοιχεία, παρότι δεν έχει ακόμα υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές (κουαρτέτο, τρόικα ή όπως θέλετε πείτε το) οι δύο εισηγητές Γιώργος Ρωμανιάς και Δέσποινα Χαραλαμπίδου περιέγραψαν τις συνέπειες ενός σχεδίου νόμου που θα επιδεινώσει το μειωμένο ήδη εισόδημα των ασφαλισμένων.
Όσοι δε παραβρέθηκαν είχαν την ευκαρία να θέσουν προβληματισμούς αλλά και ερωτήματα που απαντήθηκαν από τους ομιλητές.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι Καθημερινότητας κ. Γιώργος Φεστερίδης και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Θοδωρής Τζέκος καθώς και ο επικεφαλής της Συμπολιτείας Θερμαϊκού κ. Σπύρος Κουζινόπουλος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Παρέμβαση Πολιτών Δήμου Θέρμης κ. Απόστολος Πράτανος και ο δημοτικός σύμβουλος Θερμαϊκού κ. Θοδωρής Ζδούκος.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.