Τον «Δον Καμίλλο» του Σωτήρη Πατατζή, σε σκηνοθεσία του Θεόφιλου Λάλου, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν, ανεβασμένο από την Εφηβική Θεατρική Ομάδα Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ. στο Δημοτικό Θέατρο Θέρμης, οι θεατρόφιλοι της περιοχής, την Παρασκευή 11,Σάββατο 12 και Κυριακή 13 Μαρτίου. Οι παραστάσεις αρχίζουν στις 8 μμ και το εισιτήριο κοστίζει 3 €.

Το έργο

Μία απολαυστική κωμωδία με χαρα­κτήρες ηρώων που αποτυπώνουν στο έπακρο το μεσογειακό ταμπε­ραμέντο. Ένα θεατρικό έργο που θα «απογειώνει» για χρόνια τους ηθοποιούς και θα διασκεδάζει το θεατρόφιλο κοινό με τις διαχρονικές του αλήθειες. Ο ένας φανατισμός γεννάει άλλον, οδηγεί τους ανθρώ­πους στη μισαλλοδοξία, στην πονη­ριά, στην εκδίκηση, όμως ο έρωτας δύο νέων ανθρώπων ξεπερνά τις διαχωριστικές γραμμές και γίνε­ται άγιος και ιερός την ώρα που οι «άγιοι πατέρες» κλείνουν πονηρά το μάτι στη συντήρηση κάνοντας υπέρτατη προσπάθεια να μην αλλά­ξει το στάτους κβο.

Παίζουν :

Θοδωρής Κουστολίδης, Γιώργος Λάλος, Αγαθοκλής Γαρδίκης, Άννα Ρίζου, Χριστίνα Τορουνίδη,
Κατερί­να Μιχαηλίδου, Γεωργία Μακρίδου, Δημήτρης Χαλκιάς, Χρήστος Παπα­ζώης, Δανάη Γεωργιάδου, Δέσποι­να Καρακάτση, Τηλέμαχος Μαρμα­ράς, Ηλίας Μπερμπέρης.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Θεόφιλος Λάλος
Σκηνογραφική επιμέλεια: Σοφία Ιεροδιακόνου
Μουσική επιμέλεια: Άγγελος Τσανακάς
Φωτισμοί: Γρηγόρης Μόσχου

Πληροφορίες | κρατήσεις & εισιτήρια στη Γραμματεία του Π.Κ.Θ.
Τηλ: 2310 461 655 | 2310 463 423

Καλλιτεχνική διεύθυνση θεάτρου: Θεόφιλος Λάλος
Επιμέλεια έντυπου υλικού: Σοφία Ιεροδιακόνου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.