Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας , η Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ και η Ένωση Επαγγελματιών Έμπορων Θέρμης σας προσκαλεί την Τρίτη 8 Μαρτίου 2016 | Ώρα 20.00  στο Δημοτικό Θέατρο Θέρμης να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Θέμα : «Γυναικεία Επιχειρηματικότητα Στο Δήμο Θέρμης»

Η γυναίκα αγωνίζεται ισότιμα και ισάξια για μία κοινωνία ανθρώπων που στη­ρίζεται στις αξίες της ειρήνης, της προό­δου, της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.
Η εξασφάλιση των δικαιω­μάτων της γυναίκας δεν είναι αποκλειστι­κή ευθύνη των γυναικών, αλλά ευθύνη όλων.
Ο Δήμος Θέρμης οραματίζεται και υποστηρίζει την προσπάθεια μίας κοινω­νίας, όπου η ισότητα των δύο φύλων είναι κάτι το αυτονόητο.
Κι αυτό η δημοτική αρχή το έκανε πράξη, τοποθε­τώντας σε νευραλγικούς τομείς διοίκησης επικεφαλής γυναίκες, τιμώντας το ρόλο τους στη σύγχρονη κοινωνία.
Τη σημαντική αυτή ημέρα τιμούμε τον Γυναικείο Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραδοσιακών Προϊόντων Αγίου Αντωνίου και την πρόεδρο του κ. Δέσποινα Ιωαννιδου.
Μαζί μας θα είναι η Πρόεδρος του  Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.) κ. Τριακοσάρη  - Σουλτάνη Δέσποινα .
Η Ψυχολόγος – Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια κ. Αιμιλία Αξιωτιδου.
Συνδιοργανωτής της εκδήλωσης  η Ένωση Επαγγελματιών Έμπορων Θέρμης
Αμέσως μετά θα υπάρχει  κέρασμα και καλή μουσική




   
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.