Τρία «Τραπέζια Αγάπης» αποκλειστικά για τους ωφελούμενους των κοινωνικών προγραμμάτων «Βοήθεια στο Σπίτι» και «Μονάδα Κοινωνικής Μέριμνας» διοργανώνει αμέσως μετά το Πάσχα ο Δήμος Θερμαϊκού.

Τα «Τραπέζια Αγάπης» θα… στρωθούν στα ΚΑΠΗ της Νέας Μηχανιώνας, της Περαίας και της Επανομής. Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ΚΑΠΗ Ν. Μηχανιώνας την Τετάρτη 4 Μαΐου 2016, στις 13.00’, η δεύτερη στο ΚΑΠΗ Περαίας την Παρασκευή 6 Μαΐου, την ίδια ώρα και η τρίτη στο ΚΑΠΗ Επανομής την Τρίτη 10 Μαΐου και πάλι την ίδια ώρα.

Τα «Τραπέζια Αγάπης» αφορούν αποκλειστικά στους ωφελούμενους των συγκεκριμένων προγραμμάτων, που θα παραλάβουν και τη σχετική πρόσκληση.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.