Εδώ και 20 περίπου χρόνια στεκόμαστε απέναντι στις πολυεθνικές των μεταλλαγμένων και χ​άρη ​σε ανθρώπους σαν και εσένα​ έχουμε καταφέρει να μην τα αφήσουμε να μπουν στη χώρα μας.
Τώρα, η Monsanto και άλλες εταιρείες αγροχημικών προσπαθούν να τα ξαναφέρουν στην Ευρώπη. Βρήκαν έναν άλλο τρόπο: παράγουν τα νέα μεταλλαγμένα με μία ποικιλία νέων τεχνικών και θέλουν να παρακάμψουν τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υποστηρίζοντας ότι οι νέοι αυτοί οργανισμοί στην πραγματικότητα δεν είναι μεταλλαγμένοι. Όμως είναι!
Σε χρειαζόμαστε για να πούμε και πάλι ένα ηχηρό «ΟΧΙ» στα νέα μεταλλαγμένα και να στηρίξουμε τη βιώσιμη γεωργία ως τη μόνη λύση για καθαρή και ασφαλή τροφή για όλους!
Νέα μεταλλαγμένα
Υπόγραψε τώρα και απαίτησε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τους πολιτικούς ηγέτες να μην ​επιτρέψουν τα ​νέα ​μεταλλαγμένα​!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.