Με  μεγάλη  επιτυχία πραγματοποιήθηκε  σήμερα η νέα  διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από το Δήμο Θερμαϊκού,  σε δικαιούχους του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» (ΤΕΒΑ/FEAD).
Πρόκειται  για τη δεύτερη κατά σειρά  διανομή  από το συγκεκριμένο πρόγραμμα  μέσα στο 2016. Μάλιστα  σήμερα συνολικά διανεμήθηκαν από τις υπηρεσίες του Δήμου περισσότεροι από  30 τόνοι τροφίμων και ειδών προσωπικής υγιεινής.
Οι δικαιούχοι ανέρχονται σε  1.262 και όσοι  προσήλθαν στο χώρο διανομής (Φιλίππου και Μουσών 24, Περαία), ανάλογα  με  την οικογενειακή  τους κατάσταση  και  τις ανάγκες  τους είχαν τη δυνατότητα να παραλάβουν ποσότητες  ελαιολάδου, φρούτων, λαχανικών, ζυμαρικών, οσπρίων  κοτόπουλο, επίσης βρεφικά είδη (πάνες, μωρομάντηλα, βρεφικές κρέμες, βρεφικά γάλατα),  καθώς και είδη καθαρισμού (σαμπουάν, οδοντόκρεμες, καθαριστικά χώρου).
Η διαδικασία εξελίχθηκε με απόλυτη τάξη χάρις στη συνδρομή  των υπαλλήλων  της Κοινωνικής Υπηρεσίας  του Δήμου και του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» , ενώ  σημαντική ήταν  η βοήθεια  στην όλη προσπάθεια των εθελοντών  του Συνδέσμου Απόστρατων Αξιωματικών Θερμαϊκού «Αλέξανδρος ο Μέγας»,  της Εθελοντικής Ομάδας Πρόληψης και Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΘ.Ο. Π.Α.Κ) καθώς και  Σώματος Εθελοντών του Δήμου.
Ο Δήμαρχος, Γιάννης Μαυρομάτης, από  το χώρο  που έγινε η διανομή  δήλωσε: « Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς  όλους τους εθελοντές που στήριξαν  για ακόμη μια  φορά τις  δράσεις του Δήμου, όπως και  τους δημοτικούς υπαλλήλους  για τον άψογο τρόπο με τον οποίο πραγματοποιήθηκε από το  πρωί η διαδικασία. Το απόθεμα ψυχής όλων  είναι φανερό και γίνεται  η δυνατή γροθιά που σχηματίζουμε μαζί, Δήμος και πολίτες,  για να στηρίξουμε  τους συμπολίτες  μας που περνούν δύσκολες  ώρες.  Εμείς σταθερά και επίμονα θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη».


Περαία 6 Απριλίου 2016
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.