του ακτιβιστή

Άσχημη τροπή στην άθλια ήδη οικονομική κατάσταση του Δήμου Θερμαϊκού επιφέρει  διαταγή απόδοσης 1.460.000 € από την Ζ' ΔΟΥ προς τον Δήμο Θερμαϊκού και άμεση είσπραξής τους.
Το πρόστιμο αφορά μη απόδοση ΦΠΑ, φόρους μισθωτών υπηρεσιών, φόρους  αλλά και παρακρατηθέντες φόρους από επαγγελματίες που δεν απέδιδε η ΔΗΚΕΘ του Δήμου Επανομής κατά τα έτη 2000 έως και 2009.
Συγκλονισμένος ο Δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης ανακοίνωσε το έγγραφο της Ζ' ΔΟΥ με το οποίο απαιτείται να καταβληθεί το παραπάνω ποσό που αφορά φόρους και πρόστιμα. Και πρέπει να ξεκινήσει η απόδοση ( με τον σχετικό διακανονισμό που αναμέμνεται να γίνει) από τις 5 Ιουνίου.
Ήδη αναζητούνται τρόποι απόδοσης του τρομακτικού ποσού που θα επιβαρυνθούν οι δημότες συνολικά αλλά και η απόδοση πολιτικών αλλά και κυρίως οικονομικών ευθυνών των διοικήσεων και των υπηρεσιών που εμπλέκονται στην σοκαριστική αυτή υπόθεση.
Η διοίκηση προσανατολίζεται στη λήψη δανείου από τραπεζικά ιδρύματα ...


Η ανακοίνωση της "λυπητερής" από τον Δήμαρχο Γιάννη Μαυρομάτη στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου:
 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.