Κατηγορηματικά διαψεύδει τα δημοσιεύματα που την εμφανίζουν να λαμβάνει από τον Ερυθρό Σταυρό ετήσια αμοιβή ύψους 320.000 ευρώ, η Αλεξία Μπακογιάννη. Όπως επισημαίνει στο koutipandoras.gr το ποσό αυτό δεν αφορά αμοιβή της εταιρίας επικοινωνίας AIA RELATE, αλλά αγορά διαφημιστικού χρόνου. Πρόκειται δηλαδή για το κόστος των μέσων και της παραγωγής.
Επειδή το θέμα αυτό "σέρνεται" εδώ και πολύ καιρό στο διαδίκτυο χωρίς να έχει σχολιαστεί ποτέ από τη μεριά της ενδιαφερόμενης, παρά μόνο τώρα που οι αρχές τσίμπησαν τον αρχιλαδοποντικό του "Ερρίκος Ντυνάν", εύλογα θα περιμέναμε να αποδειχθούν αυτοί οι ισχυρισμοί της. Ας ελπίσουμε ότι οι ανακριτικές αρχές θα σταθούν στο ύψος τους, παρά την ευγενική (sic) καταγωγή της επίδοξης μεταπράτισσας τηλεοπτικού χρόνου.
(λες και δεν θα μπορούσε να κάνει αυτή τη δουλειά, να αγοράσει τηλεοπτικό χρόνο, ο ίδιος ο οργανισμός).

Ishkandar Raskolnick
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.