Σάββατο 14 Μαΐου 2016



Ένας απο τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς του μουσικού στερεώματος , 
Ο Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ,ο γενναιόδωρος συνθέτης με  αμέτρητες επιτυχίες στα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού τραγουδιού, γίνεται συν-επιβάτης στο νέο δισκογραφικό ξεκίνημα των ΚΑΖΟΟ τραγουδώντας μαζί στην ίδια σκηνή και προσφέροντάς μας ένα γεμάτο τρίωρο , σε έναν ζεστό χώρο με θέα τη Θεσσαλονίκη.
Η διαχρονική Γυριστρούλα με την Τσίχλα δίχως ζάχαρη και η Μενεξεδιά ,  καλωσορίζουν στη δισκογραφία τις Μαριονέτες  που  Όλο γυρνάνε, στο Καζίνο. Και αν πιστεύετε ότι σας προβληματίσαμε , περιμένουμε να σας διασκεδάσουμε και να σας ξεσηκώσουμε με τραγούδια και μελωδίες του Λάκη  που όλοι θυμόμαστε και αγαπάμε, όπως επίσης και με νέες μουσικές και ακούσματα balkan, ska, fank, reggae τα οποία και θα μας ξεσηκώσουν.


The Rockcafe
Π. Κουντουριώτου 107, Περαία
Νέοι Επιβάτες - Θεσσαλονίκη
Πληροφορίες στο τηλ: 2392026289
Ώρα έναρξης: 21:00
Είσοδος ελεύθερη

Ελάχιστη Κατανάλωση: 5Ε
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.