"Για δύο χρόνια ήταν χαρισμένα αλλά από τις αρχές '17 οι κάτοικοι από τις κατοικίες των οποίων διέρχεται ο αποχετευτικός αγωγός θα υποχρεωθούν να καταβάλλουν τέλη αποχέτευσης, ανεξάρτητα αν επιλέξουν να συνδεθούν ή όχι".
Αυτό διεμήνυσε προς τους Επανομίτες ο δήμαρχος κ. Γιάννης Μαυρομάτης.
Αφορμή γι' αυτή την τοποθέτηση στάθηκε το ερώτημα του επικεφαλής της Συμπολιτείας κ. Κουζινόπουλου που θέλησε να μάθει πως προχωρά η διαδικασία των συνδέσεων στον αγωγό και γιατί αποκλείονται περιπτώσεις συνδέσεων κατοικιών που βρίσκονται σε υψηλότερο επίπεδο από αυτό της διαδρομής του αγωγού.
Πάντως για την καταγραφή θα πρέπει να αναφερθεί ότι οι συνδέσεις προχωρούν με ρυθμό χελώνας καθώς δεν έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 150 συνδέσεις.

ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.