Επιστροφή του Χρύσανθου Κασλή, στα παλιά λημέρια. Ο επιτυχημένος προπονητής   αναλαμβάνει και πάλι τον Αχιλλέα Περαίας μετά από ένα μεσοδιάστημα ενός έτους.
Η διοίκηση του Αχιλλέα παραδίδει στα χέρια του την οργάνωση της ανδρικής ομάδας και τον σχεδιασμό των πλάνων, στη νέα κατηγορία που θα παίζει φέτος η ομάδα της Περαίας.
Ο Χρύσανθος Κασλής από τον πάγκο της ομάδας, την σεζόν 2014-15, είχε φτάσει τον Αχιλλέα  Περαία  στο κατώφλι της Α1 κατηγορίας, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει η ομάδατην άνοδό της αφού έχασε στο μπαράζ από τον Μακεδονικό Λητής.
Με άλλον προπονητή στον πάγκο κατά τη φετινή περίοδο ο Αχιλλέας υποβιβάστηκε στην Β κατηγορία, και τώρα είναι ξανά στον συμπαθή Χρύσανθο να την ανεβάσει

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Αχιλλέα και στον κόουτς.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.