του ακτιβιστή

Εκεί στη ΔΕΥΑΘ καταφέρανε να λύσουν τα προβλήματα μισθοδοσίας των μελών της Διοίκησης, πέτυχαν να δίνουν αέρα πατέρα λεφτά σε απευθείας αναθέσεις, προβάλλουν επιμελώς την επιχείρηση σε εφημερίδες και έντυπα (με ή χωρίς συνεντεύξεις των Προέδρων κι Αντιπροέδρων) αλλά αφήνουν ολόκληρες περιοχές χωρίς σταγόνα νερό επί ώρες σε καιρό καύσωνα.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΔΕΥΑΘ !!!!

Ανάστατοι οι κάτοικοι προσπαθούν με εμφιαλωμένα να πιουν, να μαγειρέψουν, να πλυθούν, να δροσιστούν. Από τις 2 το μεσημέρι στην Περαία (περιοχή Πισσαλίδη) δεν έχουν σταγόνα νερό.
Τα τηλέφωνα της ΔΕΥΑΘ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ !!!!
Οργισμένοι οι κάτοικοι μας ενημερώνουν για την απαράδεκτη κατάσταση που αντιμετωπίζουν για ακόμα μια φορά.
Δεν φτάνουν οι επιβαρύνσεις (τρεις λογαριασμοί με τρία πάγια έναντι δυο) δεν φτάνουν το 80% προσαυξήσεις για επιδιορθώσεις δικτύων - βελτιώσεις που δεν γίνονται έχουν έλλειψη του κύριου αγαθού σε συνθήκες καύσωνα.... ΕΛΕΟΣ κύριοι της Διοίκησης. ΝΤΡΟΠΗ !!!
Δείτε πως χαρακτηρίζουν την κατάσταση σε αναρτήσεις τους:

Για ένα ακόμη καλοκαίρι ο Δήμος Θερμαϊκού αποτυγχάνει παταγωδώς! Πέρυσι μείναμε χωρίς σταγόνα νερό εν μέσω καύσωνα για ΤΕΣΣΕΡΙΣ συνεχόμενες μέρες!!Τότε μας διαβεβαίωναν ότι ήταν η τελευταία φορά που μέναμε χωρίς νερό καθώς είχε γίνει ήδη η υδροδότηση της περιοχής από καινούργια γεώτρηση. Φέτος εν μέσω καύσωνα το νερό έχει διακοπεί εντελώς από τις τρεις το μεσημέρι. Άγνωστο το πότε και αν θα έρθει. Τα τηλέφωνα για εξυπηρέτηση των δημοτών μετά τις 14:00 το μεσημέρι φυσικά δεν τα απαντά ΚΑΝΕΙΣ!Το Σαββατοκύριακο είναι μπροστά μας,η υπηρεσίες κλειστές και το νερό ΠΟΥΘΕΝΑ!


Eirini Lampaki Εδώ και 12 χρόνια που είμαι στην Άνω Περαία κάθε καλοκαίρι δεν έχουμε νερό κάθε απόγευμα σχεδόν. Έχω βαρεθεί να μαλωνω και να μην γίνεται τίποτα. Αν δεν μαζευτεί ο κόσμος να τους τα χωσει κανονικά δεν θα γίνει τίποτα. Πληρώνουμε το ποιο ακριβό νερό για να μην έχουμε νερό.
Ioanna Ioanna Πέρυσι που είχα πάει από τα γραφεία,πήγαινα κάθε μέρα, με διαβεβαίωσαν ότι με την νέα γεώτρηση δεν θα ξανά είχαμε πρόβλημα. Αν δεν έρθει το νερό μέχρι το πρωί ειλικρινά δε ξέρω πως θα αντιδράσω. Και μου έδωσε και την θεϊκή απάντηση ο υπεύθυνος της υδροδότησης στο πως αντιμετωπίζει αυτός την έλλειψη νερού, ότι έχει μια τεράστια δεξαμενή!
Eirini Lampaki Να ρθει τότε να βάλει και σε μένα μία δεξαμενή αλλά να την πληρώσει κιόλας. Δεν είναι δυνατόν να πλενομαστε με εμφιαλωμένο για να ποτίζει ο άλλος τον μπαχτσε του.
Ioanna Ioanna Δε νομίζω ότι είναι θέμα κήπων ή μπαχτσεδων . Μονό εδώ εχει κήπους? Στην υπόλοιπη Ελλάδα δεν έχει? Θεωρώ ότι είναι άχρηστοι και επικίνδυνοι γιατί δεν ξέρουν πόσο άχρηστοι είναι! Δευτέρα πρωί εγώ θα είμαι εκεί! Θέλω πρώτα να βρω αυτόν που έχει το κινητό για τα επείγοντα και καλά περιστατικά και μετά θέλω να βρω αυτόν που με διαβεβαίωνε πέρυσι ότι ήταν η τελευταία φορά που έμενε η Περαία χωρίς νερό.
Για να μην αναφερθώ στο γεγονός ότι πλέον εκδίδουν λογαριασμούς νερού τέσσερις φορές το χρόνο αντί για δύο που ίσχυε μέχρι τώρα. Αυτό σημαίνει πάγιες χρεώσεις επί 4 κι όχι επί δύο!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Δεκαπέντε χρόνια κάτοικος κάτω Περαίας και το πρόβλημα με το νερό άρχισε να επιδεινώνεται από το 2007 και μετά. Η προσέλκυση εκατοντάδων επισκεπτών και τουριστών, η δημιουργία μεγάλων ξενοδοχείων, εστιατορίων, καφετεριών κλπ. έχει και το τίμημά της, αφού είμαστε μια περιοχή που εξαρτάται αποκλειστικά από γεωτρήσεις, αρκετές εκ των οποίων είναι και ακατάλληλες λόγω αγροτικών καλλιεργειών. Τώρα αν κάποιοι θεωρούν ότι μέσα στο ελληνικό καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες πρέπει να έχουν καταπράσινους εγγλέζικους τύπους και να καταβρέχουν συνεχώς δρόμους και βεράντες, σαν να μην τρέχει τίποτα, αυτό δείχνει παντελή έλλειψη κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης και πλήρη άγνοια. Το να έχεις λεφτά και να πληρώνεις τους λογαριασμούς δεν σημαίνει ότι μπορείς να σπαταλάς αυτό το πολύτιμο αγαθό, τα λεφτά δεν γεμίζουν τον υδροφόρο ορίζοντα ούτε εξασφαλίζουν τη μελλοντική υδροδότηση του τόπου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.