Η ΕΔΥΕΘ με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε και που ακολουθεί, καλεί τα μέλη της και τους φίλους της ειρήνης από τις Επιτροπές Ειρήνης της Θεσσαλονίκης να πάρουν μαζικά μέρος στην εξόρμηση – κινητοποίηση, την Πέμπτη 28 Ιούλη, 19:30 στην παραλία των Νέων Επιβατών (στο συντριβάνι).

Το Δελτίο Τύπου, έχει ως εξής:

Θετική ανταπόκριση συνάντησε η πρωτοβουλία της ΕΔΥΕΘ για την ενημέρωση του λαού της περιοχής σχετικά με τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ 8 και 9 Ιούλη στη Βαρσοβία.

Την Πέμπτη 21 Ιούλη κλιμάκιο της ΕΔΥΕΘ, με τη συμμετοχή φίλων της ειρήνης και από τη περιοχή του Σταυρού Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε μαζική εξόρμηση στην περιοχή μοιράζοντας την σχετική Ανακοίνωση της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη.

Στους κεντρικούς δρόμους του Σταυρού η ανακοίνωση συνάντησε το έντονο ενδιαφέρον, όχι μόνο των Ελλήνων παραθεριστών και των ντόπιων κατοίκων, αλλά και των ξένων τουριστών, αφού μοιραζότανε μεταφρασμένοι και στα αγγλικά, βουλγαρικά και ρουμανικά. Τουρίστες από τις γειτονικές χώρες – Σέρβοι, Βούλγαροι και Ρουμάνοι – συζήτησαν με τους εκπροσώπους της ΕΔΥΕΘ για τις αποφάσεις της Συνόδου, για τους τεράστιους κινδύνους για τους λαούς, που απορρέουν από αυτές και για την ανάγκη ο κάθε λαός στον τόπο του και όλοι οι λαοί μαζί να αντιδράσουν, να οργανώσουν και να συντονίσουν την πάλη τους, για να μην περάσουν και ν΄ ανατραπούν τα σχέδια των ιμπεριαλιστών στην περιοχή μας.

Η ΕΔΥΕΘ συνεχίζει την πρωτοβουλία της με καινούργια εξόρμηση στο Δήμο Θερμαϊκού. Σε συνεργασία με την Επιτροπή Ειρήνης Ανατολικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί την Πέμπτη, 28 Ιούλη μαζική εξόρμηση στους Νέους Επιβάτες και στην Περαία.

Οι φίλοι της ειρήνης θα συγκεντρωθούν στις 19:30 στην παραλία των Νέων Επιβατών, στο σιντριβάνι (25η Μαρτίου στην παραλία) και με πορεία θα κατευθυνθούν προς την Περαία, ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο. Στη διαδρομή θα μοιραστεί η Ανακοίνωση της ΕΕΔΥΕ στα ελληνικά και μεταφρασμένη σε διάφορες γλώσσες.

Η ΕΔΥΕΘ καλεί τα μέλη της και τους φίλους της ειρήνης από τις Επιτροπές Ειρήνης της Θεσσαλονίκη να πάρουν μαζικά μέρος στην εξόρμηση – κινητοποίηση,

Πέμπτη 28 Ιούλη, 19:30 στην παραλία των Νέων Επιβατών (στο σιντριβάνι).


Θεσσαλονίκη, 25/07/2016
Το Γραφείο Τύπου της ΕΔΥΕΘ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.