Μια πολύ όμορφη βραδιά απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στην πλατεία του Μεσημερίου την Κυριακή το βράδυ.
Η συναυλία - αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή ήταν απόλυτα πετυχημένη. Η πλατεία ήταν γεμάτη από κόσμο και το μουσικό σχήμα και οι ερμηνευτές ικανοποίησαν με το παραπάνω τις προσδοκίες του κοινού.
Εκπληκτικές οι ερμηνείες από τον υπέροχο Ανδρέα Καρακότα, την Μαρία Κουγιουμτζή και τον Μιχάλη Παπαζήση και τον μοναδικό δικό μας Δημήτρη Ζερβουδάκη.
Πολύ καλή η ορχήστρα και κρυστάλλινος ο ήχος.
Όλο το πολύ όμορφα δομημένο πρόγραμμα μας γύρισε όμορφα για τρεις ώρες στη δεκαετία του '70 και όλοι λίγο πολύ σιγοτραγουδήσαμε μαζί με τους τραγουδιστές τις μεγάλες επιτυχίες του συνθέτη.
Συγχαρητήρια στους υπεύθυνους για την επιλογή των συντελεστών της συναυλίας.
Δεν θα υπερβάλλαμε καθόλου αν λέγαμε πως περιμένουμε κι άλλες τέτοιες βραδιές .... και όχι κακόγουστα και καρακίτς πανηγυράκια με συνεχή  γκούνα - καραγκούνα.
Παρόντες ο δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης μετά της συζύγου, ο αντιδήμαρχος Νίκος Γιάκης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ Άγγελος Σαμακοβλής, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μάκης Μπίρος και Νίκος Τσουρούς κ.ά



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.