του ακτιβιστή

Στα χέρια μας το φύλλο έπεσε αυτή την εβδομάδα...
Στη δεύτερη σελίδα του αναφέρεται απλά ότι το φύλλο 10 κυκλοφόρησε τον Ιούλιο, το ίδιο δηλώνει και στην προμετωπίδα του.
Η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, με την οποία ακυρώθηκε η απόφαση της Οικονομικής επιτροπής του Δήμου Θερμαϊκού για έκδοση της εφημερίδας "Θερμαϊκός" με εκδότη τον Δήμαρχο Γιάννη Μαυρομάτη, έχει ημερομηνία 20 Ιουλίου 2016. (Κατέπεσε - ακυρώθηκε η χουβαρντάδικη απόφαση διάθεσης 48.700 € για την έκδοση προπαγανδιστικού εντύπου του Μαυρομάτη).
Προφανώς η έκδοση του 10ου φύλλου είχε προηγηθεί της απόφασης της Αποκεντρωμένης ...
Γιατί αν δεν είναι έτσι, τότε ο Δήμαρχος θα πρέπει να έχει πολλά κοινά με τον μαγαζάτορα της Περαίας που αγνόησε το σφράγισμα του καταστήματός τους, αφαίρεσε το λουκέτο και λειτούργησε κανονικά. Και μετά οδηγήθηκε στο αυτόφωρο που του έριξε τρεις μήνες.
Δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως ο Γιάννης Μαυρομάτης υπέπεσε σε τέτοιο λάθος ...
Από την άλλη όμως να εκδοθούν ήδη 10 τεύχη του εντύπου μέχρι να κριθεί η νομιμότητα μάλλον είναι μεγάλο χρονικό διάστημα ....
Άσε που λογικά θα πρέπει να δαπανήθηκαν τα 10 ενδέκατα της συνολικής δαπάνης των 48.700 €
Πως αλήθεια θα καλυφθεί η ιστορία αυτή ;;;

* Λεπτομέρεια: Είναι το μοναδικό φύλλο που δεν αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, ώστε να μπορεί κανείς να το ξεφυλλίσει ηλεκτρονικά. Γιατί;
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Είχε καθυστέρηση η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Μπορεί να είναι έγκυος, ποιος ξέρει;
    Μια φορά αν είναι έγκυος και γεννηθεί με το καλό το παιδί, σκέφτονται να το βαφτίσουν και να του δώσουν το όνομα "Ζαμανφού" αν είναι κορίτσι και "Κλασεμάς" αν είναι αγόρι. Νονός λέγεται ότι θα γίνει ο "Φαντομάς" που έσπασε το λουκέτο, γιατί δεν άντεξε δυο μέρες μακριά απ΄τις σαρδέλες που είχε στο ψυγείο του. Μέρα και σαρδέλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.