Με δελτίο τύπου, ο διευθυντής του 5ου δημοτικού Σχολείου Περαία κ. Στυλιανός Παπακωνσταντίνου ευχαριστεί τις υπηρεσίες του Δήμου και προσωπικά τον δήμαρχο κ. Γιάννη Μαυρομάτη για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν ώστε να ενταχθεί η ανέγερση του 5ου Δημοτικού (που ως τώρα λειτουργούσε σε νοικιασμένο κτίριο) στη χρηματοδότηση του νέου ΕΣΠΑ.
Το δελτίο τύπου: 
Περαία, 17-06-2016 

Ένα χρόνιο αίτημα της σχολικής μας κοινότητας (εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων) οδηγείται προς επίλυση κατόπιν συντονισμένων ενεργειών που απέφεραν την ένταξη του έργου της ανέγερσης σχολικού κτιρίου στο νέο ΕΣΠΑ (2014 – 2020).
Η Διεύθυνση του Σχολείου ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν, διαχρονικά, στην κατεύθυνση αυτή, ώστε το 5ο Δημοτικό Σχολείο Περαίας να συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες εκπαίδευσης στους 300 περίπου μαθητές που κάθε χρόνο φοιτούν σ' αυτό. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Θερμαϊκού κ. Μαυρομάτη που έθεσε το έργο σε άμεση προτεραιότητα. Στο πρόσωπό του ευχαριστούμε τις υπηρεσίες κάθε φορέα και κάθε φυσικού προσώπου που εργάστηκε αποτελεσματικά.
Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Περαίας στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο στην Άνω Περαία, σε έναν φιλόξενο χώρο που επέτρεψε την σταδιακή του ανάπτυξη από το 2008 μέχρι σήμερα. Γνωρίζουμε ότι το νέο κτίριο θα πληροί τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας, ενώ οι χώροι του θα στεγάσουν τις προσπάθειες και τα όνειρα άξιων εκπαιδευτικών και μαθητών.
Ο Διευθυντής του Σχολείου
Στυλιανός Παπακωνσταντίνου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.