Είναι πράγματι μια ευχάριστη εξέλιξη, όπως πληροφορούμαστε από δελτίο τύπου του Δήμου Θερμαϊκού:

Μετά από ενέργειες της Διεύθυνσης των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, ένα από τα πλέον σοβαρά προβλήματα που ταλάνιζαν το τελευταίο διάστημα το Δήμο, βαίνει προς το τέλος του. Για πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου, μετά την υποβολή πλήρους φακέλου, αδειοδοτήθηκε από την ΔΙ.ΠΕ.ΧΩ.Σ της Π.Κ.Μ. χώρος για την προσωρινή εναπόθεση ογκωδών και πλέον μπορούν να εναποτίθενται τα ογκώδη σε συγκεκριμένο σημείο της περιοχής μας, ώστε να εξαλειφθεί η αντιαισθητική εικόνα της αλόγιστης εναπόθεσης των ογκωδών, οπουδήποτε και από οιονδήποτε και να υπάρξει ευταξία και ‘’πράσινο’’ σημείο του Δήμου. Με την ευκαιρία γίνεται έκκληση στους δημότες μας, να φροντίσουν και οι ίδιοι για την αισθητική και την καλή εικόνα του Δήμου και να μην εναποθέτουν τα ογκώδη αντικείμενά τους στους δρόμους κατά το ‘’δοκούν’’, αλλά ενημερώνοντας την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου για την αποκομιδή τους (τηλ. 2392330321).

Περαία, 2 Αυγούστου 2016
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.