Ήταν «απολαυστικό» το θέαμα και το ακρόαμα των εθνοπατέρων κατά τη σχετική, με το «βαρουφάκειο» εξάμηνο αριστερής διακυβέρνησης, συζήτηση στη Βουλή. Θύμιζαν οι γραφικοί αυτοί θεατρίνοι-χαρβαρτιανοί και ξεχαρβαλωτικοί-τα αλληλοφτυσίματα των μικρών παιδιών ή τα αλληλοβρισίματα, που ανταλλάσσουν οι κακομαθημένες κυράτσες του καλού υπόκοσμου απ’ τους εξώστες  των κονακιών τους.
Κι αλήθεια, γιατί να εστιαστεί η σχετική έρευνα στο «1ο εξάμηνο της αριστεράς»; Και να μην επεκταθεί σε όλη τη διάρκεια του οργίου των, κατ’ επανάληψη εναλλασσομένων στη ληστρική  εξουσία μεταπολιτευτικών κομμάτων;Τα οποία, αφού πολυειδώς και πολυτρόπως καταλήστεψαν και κατάκλεψαν κράτος και λαό, οφείλουν εντούτοις εκατοντάδες εκατομμύρια. Κι όμως αξιώνουν να συνεχίσουν την περαιτέρω αλητήρια πολιτική δραστηριότητά τους! Και έχουν από πάνω το απύθμενο θράσος να βγάζουν σαράντα πήχες γλώσσα, αντί να πάνε να κρυφτούν και να μην ξαναβγάλουν τσιμουδιά! Ανάλογα με κάποια τηλεοπτικά κανάλια, που, επειδή δεν ανταποκρίθηκαν στις δανειακές τους υποχρεώσεις,αποκλείονται απ’ τη συμμετοχή τους στο σχετικό με την αδειοδότηση διαγωνισμό…
Και θα μπορούσε κανείς στο σημείο αυτό να παρατηρήσει πως το μεγαλύτερο έγκλημα της για «πρώτη φορά αριστερής διακυβέρνησης» είναι που, εξαιτίας των λαθών της, κινδυνεύουμε να ιδούμε να παλινορθώνεται  ο τέως δικομματισμός. Γιατί με τις μεταμφιέσεις του και τις πολυπλόκαμες παραφυάδες του δεν αντιπροσωπεύει τίποτε διαφορετικό απ’ τον καπιταλιστικό φασισμό. Ή μήπως δεν αναποδογυρίζονται  τα σωθικά μας, κάθε φορά που κάποια κόμματα του καπιταλιστικού προσανατολισμού μας μιλούν για «δημοκρατικό τόξο»; Ενώ τα πεπραγμένα τους, πέρα απ’ τα άστοχα ή στοχευμένα ανοητολογήματά τους, αποδεικνύουν ότι συναποτελούν αυθεντικό φασιστικό τόξο, που στοχεύει κατευθείαν στην καρδιά της πατρίδας και του λαού μας.
Και βέβαια από τη συζήτηση αυτή έλειπαν οι πλέον ενδεδειγμένοι, να πουν κάποιες αλήθειες.Όπως ο Βαρουφάκης, για παράδειγμα, ή η Κωνσταντοπούλου κι ο Λαφαζάνης τους οποίους, φοβάται, όπως φαίνεται, όλο το ντόπιο και ξένο σκουπιδαριό. Και γι’ αυτό και φρόντισαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να τους περιθωριοποιήσουν, προκειμένου να ολοκληρώσουν ανεμπόδιστα το καταχθόνιο έργο τους. Και είναι εδώ και τώρα καιρός να επανέλθουν. Για να μας ανοίξουν και πάλι κάποια δίοδο διαφυγής απ’ τα κρεματόρια θανάτου, στα οποία μας έχουν εγκλωβίσει. Για να ξαναδούμε το φως της ελπίδας και της αξιοπρέπειας, που αδιάλειπτα συσκοτίζουν με την τρομοκρατία και την προπαγάνδα τους. Η οποία ακατάσχετη ξεχύνεται απ’ τα μέσα συστηματικής μαζικής εξαπάτησης. Αφού στη συντριπτική τους πλειονότητα είναι στην υπηρεσία των ντόπιων και ξένων αδηφάγων κανιβάλων, κάνοντας το άσπρο μαύρο και τανάπαλιν. Για να παρουσιάζουν τη δική μας έξοδο απ’ το κολαστήριο της ευρωζώνης ως καταστροφική και την παραμονή μας ως μοναδική οδό σωτηρίας. Ή μήπως έπαθε τίποτε η Ισλανδία, που απόκρουσε το θανάσιμο εναγκαλισμό της γερμανοκρατούμενης Ε.Ε. και του σιωνοκρατούμενου ΔΝΤ; Ζει και βασιλεύει και ευημερεί! Ή μήπως εξάλλου βγήκε χαμένος ο αγγλικός λαός, που αποφάσισε να αποδράσει  απ’ τη λυκόστανη της Ε.Ε; Σε αντίθεση με τα όσα διεκτραγωδούν οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι και οι δουλόφρονες τηλεπερσόνες…
Και ταυτόχρονα να συνέλθει και ο λαός μας, που, αν πιστέψουμε στις, κατά κανόνα, αναξιόπιστες δημοσκοπήσεις,  ερωτοτροπεί να πισωγυρίσει στα Σόδομα και τα Γόμορρα του τέως δικομματισμού. Όπως ο σκύλος, που, σύμφωνα με το αρχαίο γνωμικό, «επιστρέφει επί το ίδιον εξέραμα». Και δεν θέλουν να καταλάβουν ότι ο δρόμος του καπιταλιστικού φασισμού δεν είναι απλώς αδιέξοδος αλλά και αναπότρεπτα καταστροφικός. Γιατί αποβλέπει στον αργό θάνατο ολοένα και περισσότερων ανθρώπων και τη συσσώρευση ολοένα μεγαλύτερου πλούτου και συνακόλουθης δύναμης στα χέρια  ολοένα και λιγότερων. Που σε παγκόσμια κλίμακα στόχο τους έχουν τον καπιταλιστικό μεσαίωνα, προς τα μεσάνυχτα του οποίου αγεληδόν μας σύρουν. Και δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να μας ξεγελούν τα οποιαδήποτε ψίχουλα μας προσφέρουν, κάθε φορά που αρπάζουν το ψωμί μας. Πρόκειται για προκλητική ειρωνεία με την οποία συγκαλύπτουν το απροκάλυπτο καθεστώς της τερατώδους αδικίας τους. Σε τρόπον ώστε να μην μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε ότι η βαρβαρότητά τους  θεριεύει ολοένα και περισσότερο, καθώς εμείς«άβουλοι καιμοιραίοι αντάμα» αργοπεθαίνουμε συνάμα.
Συνεπώς αυτοί, που κοιτάζουν πίσω και τρέφουν φρούδες ελπίδες ότι μπορεί να τους σώσει ο σάπιος δικομματισμός, αν μεν είναι φτωχοί, αυτοκτονούν, κι αν είναι εύποροι δολοφονούν την πατρίδα και το λαό μας.Γιατί η βρωμερή αυτή  πραγματικότητα δεν μπορεί να εξωραϊστεί, όσους ποταμούς και ωκεανούς  ψευδολογίας και να επιστρατεύσουν οι  ντόπιοι και παγκόσμιοι δολοφόνοι.Αφού η ίδια αυτή πραγματικότητα φωνάζει πως αυτό, που γίνεται στην Ελλάδα, δεν οφείλεται σε κάποια λάθη,που έκαμαν οι φιλάνθρωποι τοκογλύφοι και οι ντόπιοι λακέδες τους. Όπως επιχειρούν να μας πείσουν οι πολιτικοί απατεώνες και τα μιντιακά φερέφωνά τους. Οφείλεται στη σαφέστατη απόφαση να εξοντωθεί η Ελλάδα και ο λαός της με κάθε τρόπο. Όπως εξοντώθηκε η Λιβύη, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, η Συρία και τις οίδε πόσοι και ποιοι ακόμη. Απ’ τους πολιτισμένουςυπέρμαχους της ελευθερίας, της δημοκρατίαςκαι του κράτους δικαίου, οι οποίοι καταστρέφουν ασύδοτα, φωνάζοντας από πάνω ότι τρομοκρατούνται απ’ τα θύματά τους.
Με τη διαφορά ότι στην περίπτωση τη δική μας δεν καταστρέφουν τις υλικέςυποδομές, γιατί προφανώς τις χρειάζονται για την αφεντομουτσουνάρα τους. Καταστρέφουν όμως «πετραδάκι-πετραδάκι» τις πνευματικές μας καταβολές και προωθούν ραγδαία την πολιτισμική και φυλετική μας μετάλλαξη. Γιατί, όπως επανειλημμένα έχουμε τονίσει, ο πολιτισμός μας και ο λαός μας είναι οδυνηρό καρφί στο κυκλώπειο μάτι του καπιταλιστικού φασισμού….

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.