Όπως μας πληροφορεί δελτίο τύπου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζονται οι ψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών στην περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού.
Το ότι δεν διαπιστώνουμε καμία διαφορά φαίνεται ότι για τους υπευθύνους μικρά σημασία έχει.
Ιδού το πρόγραμμα: 


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

5 comments:

  1. Θα παρακαλεσω πολυ να μου πειτε εαν μπορω να βαζω την ομπρελλα μου μπροστα απο τις ξαπλωστρες των beach bar στην παραλια Ποταμος και σε ποια αποσταση απο την θαλασσα τοποθετουνται οι ξαπλωστρες των bars,διοτι με πολυ θρασος οι σερβιτοροι απαγορευουν ακομη και να....κολυμπησει κανεις. Μου ετυχε εμενα προσωπικα στο beach bar ΜΕΛΙΣΣΑ.
    Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπερα σας.
    Παρακαλω καντε κατι στην οδο Βλασση Γαβριηλιδη γιατι απο τα αμετρητα "μαξιλαρακια"ειναι σαν να ανεβοκατεβαινεις σκαλοπάτια με συνέπεια μεχρι στιγμής να εχω αλαξει δυο Συγνώμη "μπιλιαδορους"απο τα κτυπηματα του αυτοκινητου.
    Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορείτε να ζητήσετε αποζημίωση για τις βλάβες του αυτοκινήτου σας, από τον Δήμο Θερμαϊκού, ο οποίος ευθύνεται για την άθλια κατάσταση των δρόμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΕΜΑ: Απευθείας παραχώρηση, με αντάλλαγμα, του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας, όχθης και παρόχθιας ζώνης μεγάλων λιμνών και πλεύσιμων ποταμών, στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.) Α΄ Βαθμού.
    .....

    6. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙΣΑΣ ΖΩΝΗΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥ-ΠΑΡΑΛΙΑΣ Στους κοινόχρηστους χώρους αιγιαλού και παραλίας, που παραχωρούνται για να τοποθετηθούν ομπρέλες και ανάκλιντρα (ξαπλώστρες), ως «σετ» νοείται ο συνδυασμός 1 ομπρέλα με τραπεζάκι και 2 ξαπλώστρες τοποθετημένες εκατέρωθεν του ιστού. Για τις ανάγκες των υπολογισμών προβλέπεται ότι ένα τέτοιο τυπικό σετ καταλαμβάνει κατ' ελάχιστον επιφάνεια 5,0 τ.μ. (ξαπλώστρα+ομπρέλα-τραπεζάκι+ξαπλώστρα). Το εμβαδόν που καταλαμβάνουν τα συνολικά τοποθετούμενα «σετ» δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο από το 50% της επιφάνειας που έχει συνολικά παραχωρηθεί. Μεταξύ της πρώτης σειράς σετ ανακλίντρων-ομπρελών και ακτογραμμής θα πρέπει να παραμένει ακάλυπτος διάδρομος υποχρεωτικού πλάτους 5,0μ, ο οποίος θα διευκολύνει την ελεύθερη κυκλοφορία των λουσμένων παράλληλα με τη θάλασσα, (ελάχιστη απόσταση μεταξύ θάλασσας και κοντινότερης ξαπλώστρας 5,0 μ). Κατά τη διάρκεια παραχώρησης τόσο οι ομπρέλες, όσο και τα ανάκλιντρα (ξαπλώστρες) δύνανται να παραμένουν ανοικτά για όλο το εικοσιτετράωρο. Μετά τη λήξη της περιόδου χρήσης τόσο τα ανάκλιντρα (ξαπλώστρες), όσο και ομπρέλες και τα λοιπά είδη αναψυχής (θαλάσσια ποδήλατα, κανό κλπ) απομακρύνονται από το χώρο του αιγιαλού, παραλίας κλπ. 7. ΕΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ, ΣΤΕΡΕΩΣΗ, ΠΑΚΤΩΣΗ Επιτρεπόμενοι τρόποι σύνδεσης των κινητών κατασκευών επί του αιγιαλού και της παραλίας είναι εκείνοι που δεν αλλοιώνουν τη φυσική μορφολογία τους και δεν ενέχουν χαρακτηριστικά μόνιμης σύνδεσης με το έδαφος. Στο πλαίσιο αυτό, οι ανωτέρω κινητές κατασκευές συνδέονται με το έδαφος με διατάξεις προσωρινής στήριξης ή έδρασης (απλής έμπηξης - πάκτωσης π.χ. τύπου ανεστραμμένου Τ, χωρίς σκυρόδεμα) με σκοπό την εξασφάλιση της ασφάλειας των λουσμένων λόγω καιρικών συνθηκών (ανέμων) και με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι δυνατή η χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια άμεση αποξήλωση, μετακίνηση ή μεταφορά τους. Μετά το πέρας της περιόδου χρήσης οι διατάξεις έδρασης (βάσεις, εμπήξεις - πακτώσεις, κ.λπ.) θα πρέπει να αποκαλύπτονται και να αφαιρούνται χωρίς να παραμένουν εγκιβωτισμένες στην άμμο σε αναμονή της επόμενης περιόδου.

    Από το ΦΕΚ ΦΕΚ Β 578/9.4.2015

    Δείτε περισσότερα https://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/20680
    © Taxheaven

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστω πολύ γιά τήν άμεση ενημέρωση σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.